nie wierzę, że którakolwiek z wypowiadających się tu Pań wytrzymałaby życie z facetem idealnym
Dlatego trzeba znaleźć kogoś, kto będzie idealny dla Ciebie, a nie dla całego wszechświata Z resztą jak już było wspomniane, każdy ma jakieś wady. I dlatego moim ideałem byłby facet potrafiący żyć z moimi wadami i którego wady byłabym w stanie zaakceptować ja
malaczarna Blogger.Klub
Wysłany:
2012-03-08, 15:40ideał
Facet idealny to taki, ktory posiada idealne wady! taka prawda ^^ Dziewczyny kochają urwisów, ktorych mogą zmieniać, naprowadzac, sprowadzac na dobra drogę hehe a kazda kobietka ma taki ideal wad w swojej głowie i tym się kieruje
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
z wyglądu: wyższy ode mnie, pulchny misiek (od tłuszczu, nie sterydów;p), przeciwnik wszelkich aktywności sportowych najlepiej brunet bo z blondynem nie wyglądałabym po prostu dobrze, a chyba to tez sie liczy. Przynajmniej dla mnie. Musze sie przy Nim dobrze czuć 200% testosteron.
Z charakteru: bardzo ambitny, mądry, wykształcony (minimum licencjat, a w sumie to nawet magister), zabawny (najlepiej czarny humor bo taki preferuję), zaradny, uzdolniony manualnie (żeby gwoździa w ścianę potrafił wbić), tolerancyjny, cierpliwy, sympatyczny bo ja robię raczej nieiekawe pierwsze wrażenie żeby miał swoje pasje, podobne poglądy na życie, świat, politykę i religię
Plusy dodatkowe i mile widziane: spadkobierca korony + majątku
No co? ideał
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Nie ma "faceta idealnego". Każdy ma swoje wady, których czasami nie da się zmienić bądź wyeliminować, i sztuką jest pokochać drugą osobę zarówno za jej dobre, jak i złe strony
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).