Nie ma ideałów. Nie ma ludzi idealnych. Jesteśmy tylko ludźmi i możemy popełniać błędy. Dla mnie, fajny facet to taki, na którym można polegać i który ma jakieś zainteresowania.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
idealny? mogłabym pisać i pisać i wymieniać kolejne zalety i tak w nieskończoność, a cały czas nie byłoby to wystarczające. nie czytałam innych wypowiedzi i nie wiem, czy się nie powtarzam, ale facet idealny to taki, którego kocham. i fajnie gdyby on również kochał mnie. i zrobił sobie tatuaż, chociaż wyraźnie mu mówiłam, że wolałabym nie. i pomimo tego tatuażu wciąż jest tak samo idealny, bo go kocham. i to że znowu nie pozmywał chociaż obiecał też nic w tej kwestii nie zmienia.
Powtórzę za poprzedniczkami, że ideału nie ma I myślę, że chyba żadna z nas tak naprawdę nie chciałaby być z "panem idealnym".
Nie wiem jak mają inne dziewczyny, ale mnie facet musi czymś przyciągnąć, tak, że pragnę go poznać bliżej.
Jaki jest mój? Taki, jak zawsze wierzyłam, że powinien być, czyli:
szarmancki, ale czuły
pewny siebie, ale nie zarozumiały
spokojny, na tyle żeby wprowadzić równowagę, w związku z tym, że ja jestem raczej wybuchową osobą
nie dający się sprowokować, ale w razie problemów byłby pierwszy aby mnie obronić
mający swoją pasję, która go porywa,
umie słuchać, jest pomocny,
inteligentny, choć czasem zagubiony i potrzebujący motywacji
szczery.
Innymi słowy facet idealny to taki, który inspiruje swoją kobietę i przy którym kobieta może się rozwijać, a jednoczeście jest obecny i jest dla niej oparciem. I vice versa, to samo dotyczy "idealnej kobiety" Moim zdaniem
Ja napiszę odwrotnie.
Dla mnie facet "idealny" przede wszystkim nie powinien zachowywać się tak jakby wszystko wiedział lepiej od kobiety. Nie powinien też uważać, że kuchnia to tylko i wyłącznie królestwo kobiety, a miotła, mop itp, to tylko jej sprzęt
Ooo i jeszcze absolutnie nie powinien krzyczeć, a jak ma jakiś problem z kobietą to powinien z nią szczerze porozmawiać, a nie milczeniem czy niemiłymi odzywkami wprowadzać nieprzyjemną atmosferę w związku.
No a resztę to w sumie już napisały poprzedniczki ^^
Wysoki, dobrze zbudowany, z poczuciem humoru, interesujący się sportem i przede wszystkim mający to coś co mnie do niego przyciągnie. Oczywiście to cechy zewnętrzne. O wnętrzu pisać nie będę bo tego za dużo.
Każdy ma jakieś kanony idealnego partnera, więc skończmy zaczynać wypowiedzi od tego, że wcale ich nie mamy, po czym w kolejnych linijkach wymieniamy oczekiwania wobec potencjalnego partnera.
Ja osobiście nie jestem wymagająca. Mam dosłownie trzy cechy, które niestety są obowiązkowe u potencjalnego faceta. Przerabiałam związki, gdzie tych cech brakowało i niestety to nie dla mnie.
1. Pracowitość. Nie musi być bogaty. Musi po prostu pracować. Może pracować nawet za minimalną krajową, ale nie może być leserem, który kombinowaniem próbuje prześlizgać się przez życie.
2. Musi posiadać pasję. Obojętnie jaką. Może zbierać znaczki, biegać, chodzić na siłownię, zbierać kapsle, cokolwiek. Ludzie bez pasji są jak dla mnie bardzo dziwni, a poza tym nie wyobrażam sobie, żeby jedynym zajęciem mojego faceta było oglądanie tv lub odświeżanie FB.
3. Musi być szczupły lub o wysportowanej sylwetce. I tutaj już precyzuje, żeby zaraz nie poleciały w moją stronę gromy, żem pustak Sama jestem bardzo drobnej budowy ciała (niska i szczupła), więc po prostu i źle wyglądam przy otyłym facecie i źle się przy nim czuję.
Reszta bez znaczenia. Pracując nad związkiem to prawie zawsze można stworzyć fajną parę
Imię: Katarzyna
Wysłany:
2015-04-07, 00:25
Przestałam wierzyć w ideały. Są poprostu ludzie którzy będą bardziej i mniej nam pasować. Szczęście jest wtedy, gdy uda Ci się na dłuższą metę trafić na kogoś, kto naprawdę Ci pasuje i z kim bycie jest dla Ciebie czystą przyjemnością.
______________________________________________________ Myślę więc jestem, jestem więc piszę. Chcesz wiedzieć o czym?
Zajrzyj tu - http://ruda-niemaruda.blogspot.ie/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).