Wysłany:
2009-12-30, 08:25
Tobiasz napisał/a:
Czy Londa posiada odpowiednik produktów z serii Palette Color XXL?
W sensie granatowa czerń? Co do tego - to weź już sobie zwykłą czerń Bo taka zwykła jest całkiem ładna, a w tej niebieskiej będziesz wyglądał jak przybysz z obcej planety, chyba że ci na tym zależy
Nie znam firmy, która nie miałaby czerni w swojej ofercie Londa napewno też ma.
Felixiss napisał/a:
garnierze - nie.
Jaki to dokłądnie Garnier i czy jesteś po nim zadowolona? (podobają mi się te 100% color, muszę poszukać na KWC info o nim )
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-30, 12:47
Rododendron napisał/a:
Jaki to dokłądnie Garnier i czy jesteś po nim zadowolona? (podobają mi się te 100% color, muszę poszukać na KWC info o nim )
Jaki dokładnie to Ci nie powiem, bom wywaliła opakowanie, ale to chyba było 100% color, jakiś kasztan
Nie wiem jeszcze czy się spiera czy nie, ale włosy nie wypadają i są miłe w dotyku, a po palette to... musiałam je ratować ziołowymi szamponami, balsami i odżywkami
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
W sensie granatowa czerń? Co do tego - to weź już sobie zwykłą czerń Bo taka zwykła jest całkiem ładna, a w tej niebieskiej będziesz wyglądał jak przybysz z obcej planety, chyba że ci na tym zależy
Właśnie chcę coś w stylu "głębia czerni" i ważne by pokryło mój naturalny kolor.
Wysłany:
2009-12-30, 19:13
Wszystko pokryje twój kolor, jeśli to będzie twoje pierwsze farbowanie. Oczywiście blondy mogą wyjść różnie (acz niektóre wychodzą od razu ), ale tu mowa o czerni, więc nie ma strachu, bo wyjdzie.
Ja właśnie zauważyłam u siebie minimalny, acz jest, odrost. Tak z pół centrymetra. Nie mówiąc już, że farbowałam dwa tygodnie temu...
Szczęście w nieszczęściu - bo fajnie, że moje włosy szybko rosną (co odbija na pożal się Boże i nikomu nie pokazuj paznokciach), acz odrosty to zuo No i farba droga (Allegro, więc koszty przesyłki). Ale włosy zostają na głowie, a nie w umywalce .__.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-30, 20:28
Rododendron napisał/a:
No i farba droga (Allegro, więc koszty przesyłki)
Jaka?
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2009-12-31, 09:26
L'oreal Majirel Acz zastanawiam się nad Renee Blanche jeszcze i Kolastonem Muszę się przejść do sklepu fryzjerskiego i zapytać, czy mają, bo L'oreala właśnie nie mają i trzeba bulić przez net (moim celem jest zapuszczenie włosów do połowy pleców i zafarbowanie na ciepły odcień brązu, ale nie będę chodzić do tego czasu w odrostach po ucho, więc poniekąd jestem zmuszona na farbowanie [a szamponetki się do końca nie wymywają i nie chcę ryzykować później farbowań na to coś, bo wyjdzie czerń albo zieleń...]). No, ale to nie za szybko XD
Imię: M.
Dołączyła: 16 Sty 2010 Posty: 13 Miasto: z drugiej strony kabla
Wysłany:
2010-01-17, 14:51
zgadzam się. palette jest najgorsza, bo po niej włosy są strasznie zniszczone.
najlepsza jest moim zdaniem farba z joanny. włosy lśniące, błyszczące, miłe w dotyku i nie wypadają
______________________________________________________ <I>wiatr zrywa czapki z głów - nie kocham cię już</i>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).