Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-09-25, 14:07
No ja dopiero tego kogoś poznawałam i w zasadzie poznałam do tego stopnia, że wiedziałam co myśli w danej chwili, jak się czuje, jak zareaguje na coś... Ale to może dlatego tak łatwo mi szło bo był podobny do mnie. W każdym razie ostatnio rozmawialiśmy i powiedziałam mu, że chyba lepiej by było gdybyśmy najpierw się zaprzyjaźnili, a dopiero później pokochali. Problem był w tym, że to niestety nie było do końca możliwe
Wysłany:
2007-10-02, 21:13
djmila napisał/a:
reszta jest zbyt tajna
Zgodziłaś się na miłość francuską?
Gabi):) [Usunięty]
Wysłany:
2007-10-03, 09:04
wedlug mnie istnieje przyjazn miedzy meczyzna a kobieta duzo mam znajomosci i sama tyl doswiadczam ze przyjaznie sie z gosciem juz dwa lata mowimy sobie wszystk....
powiem tak - kiedy miałam 11 lat i leżałam w szpitalu, świetnie dogadywałam się z pewnym siedemnastolatkiem, który tam też się leczył. byliśmy praktycznie nierozłączni, nie wiem na ile on traktował naszą znajomość, że jakaś dziewczynka za nim łazi, ale wcale mnie nie przeganiał i długo naprawdę potrafiliśmy ze sobą rozmawiać.
mam jeszcze kilku bardzo dobrych znajomych - jeden w wieku 53 lata, drugi 47 - i też znakomicie się dogadujemy tu nie musi wcale chodzić o pedofilię, a raczej o dobre zrozumienie się.
Wysłany:
2007-10-03, 15:31
nevada menthol, ale 11 a 17, to nie to samo co 12 a 23 Zresztą Ty jesteś już dorosła i można z Tobą o czymś porozmawiać, masz jakieś doświadczenie życiowe... A taka dwunastolatka? Trochę mniej.
Gabi):) [Usunięty]
Wysłany:
2007-10-03, 17:37
Amira napisał/a:
Gabi):), przyjaźń nie polega na mowieniu sobie wszystkiego :> chodzi o relacje, o więzi.
djmila, 11 lat starszy? hm. przyjaźń? hm. z o tyle starszymi facetami jeszcze się nigdy nie przyjaźniłam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).