dawno mnie nie było bo miałam kare na kompa a co do tego chłopaka to powiedziałam mu ze nie a on zaczał pisac ";(" takie minki.. gadam jeszcze z nim czasami ale on jakis taki dziwny sie zrobil.. a co do wieku to jestem z 94 poco mam klamac zeskanowac ci paszport albo legitymacje czy co xD
a co do wieku to jestem z 94 poco mam klamac zeskanowac ci paszport albo legitymacje czy co xD
nie chodziło mi o Ciebie.
blogowiczka napisał/a:
Tymbarkens... a to dlaczego niby sciema?
bo takie mam wrażenie, że wiek zawyżony, ale to może moja manią, że "nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie"
blogowiczka [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-28, 07:51
no to fakt. nigdy nie wiadomo kto po drugiej stronie monitora siedzi ale mojego wieku tez nie mam zamiaru nikomu udowadniac. a poza tym wyroslam juz ze sciemniania wieku ( ;
rocznikowo te 22 mam ale z wygladu ludzie mi zazwyczaj 17 daja ; p
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-01, 14:18
Ojj dziewczyno daj sobie z nim spokój dobrze Ci radzee..
Bo on napewno nie jest w porządku skoro proponuje Cie takie rzeczy.. uwierz mi.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).