Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2007-11-07, 19:18
pudi91 napisał/a:
Zzielona napisał/a:
Takich szczegółów zdradzać Ci nikt nie będzie.
wiesz juz zdradzilas ze robisz lody. Wiec dlaczego nie powiesz czy robisz to z finalem...??
Zachowujesz się tak bezsczelnie, szczeniacko, że mój boże.. Piszesz do kobiety, o prawie 4 lata starszej od Ciebie, o takich rzeczach, bez wstydu.. Idź się spytaj mamy czy robi z finałem
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2007-11-07, 19:36
Zzielona napisał/a:
Shout_, do tej o siedem też.
Noto do jednej o 4, a do drugiej o 7 ;P
godson90
Wysłany:
2007-11-08, 07:32
Shout_ napisał/a:
Zachowujesz się tak bezsczelnie, szczeniacko, że mój boże.. Piszesz do kobiety, o prawie 4 lata starszej od Ciebie, o takich rzeczach, bez wstydu.. Idź się spytaj mamy czy robi z finałem
Debil,kretyn i jeszcze raz debil! inaczej o tobie nie mozna powiedziec!
To jest forum na ktorym moge pisac co mi sie podoba...!
Wiec won szczeniaku.....................!!!!!!!!!
A od mojej matki sie od***dol cieciu!
ZZIELONA: Tego już za wiele! Dostajesz kolejne ostrzeżenie! Jeszcze jedno i BAN!
no właśnie, ja i Zzielona mamy mu grzecznie powiedzieć, czy robimy, jak robimy i w ogóle, a swojej matki się nie spyta.
godson90
Wysłany:
2007-11-08, 20:28
nevada menthol napisał/a:
pudi, a czy ty to robisz z finałem w ustach? a twoi koledzy?
Tak! Pewnie... jestem gejem bez zachamowan ktory dyma sie z kolegami i robi im lody. Kreci mnie to poprostu i jest fajnie...
Cos jeszcze chcesz wiedziec?
nevada menthol napisał/a:
ciekawe, czy gdyby nas spotkał pudi, też by shouta od debili wyzywał, a mnie i Zzieloną o laskę pytał.
Wiesz od kiedy pamietam jestem chamem i wcale sie z tym nie kryje. W szkole mowia o mnie ze jestem druga Doda(tyle ze smiech mam inny i myslenie racionalne)
Tak wiec jak bym was spotkal zapytal bym was o to samo co na forum... jestem taki i sie z tym nie kryje.
pojecia nie mam , chyba komputer(sztuczna inteligenja) napisał/a:
Żelka napisał/a:
a co do wieku to jestem z 94
czarny Aniolek napisał/a:
zastanowiłaś sie nad tym co zrobiłaś?
z tego co wyczytalem... robienie loda to normalka i wilele kobiet to robi... yyyy sorry to wczesniej pisalo... to co chcialem ci powiedziec to to ze jeszcze tego nie zrobila (chyba??)
Tak ogolem to moim zdaniem troche jeszcze zawczesno dla ciebie na robienie laski i seks.
P.S ciekawe sa dwie srodkowe strony :lol: (czytalem je z uwaga )
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).