Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-10-21, 19:54
Wiesz pudi, niektóre laski bardziej podnieca, gdy robią facetowi tego tak zwanego loda, aniżeli oni je zadowalają ustami. Dla mnie są różne rodzaje seksu i każdy z nich jest na swój sposób dobry. Ktoś lubi seks analny? To okej, ja nie jestem tego w stanie zrozumieć, ale są osoby, które to uwielbiają, kochają i w ten sposób najczęściej się oddają partnerowi. Podobnie jest z seksem oralnym czy klasycznym.
Szczerze powiedziawszy, gdy miałam szesnaście lat a moja koleżanka z klasy powiedziała, że chłopak "strzelił jej minetkę", a po jakimś czasie ona "zrobiła mu loda" to się trochę oburzyłam, bo według mnie to było obrzydliwe i takie jakby "dziwkarskie"... Bo jak to tak? Przecież zwykły seks jest najlepszy a takie rzeczy to tylko nienormalni robią. W ciągu tych dwóch czy trzech lat nabrałam pewnego doświadczenia pod tym względem i wiem, że to nie jest ani nic obrzydliwego, ani strasznego, ani też nie jest to coś, co sprawia, że kobieta zachowuje się jak prostytutka, dzi**a, kur** czy jeszcze jakieś inne stworzenie. To zabawa taka sama jak całowanie, masowanie, itd. Rozumiem, że ktoś może mieć do tego awersję, może nie lubić tego robić, mieć wstręt, i tak dalej. Ale jeśli ktoś to lubi to dlaczego nie?
godson90
Wysłany:
2007-10-22, 17:49
Rubta jak chceta. Ale ja mam swoje poglady i bede sie ich trzymal. A ty nevada menthol wiecej na moj temat nic nie pisz bo nie tylko szlak trafia przed kompem!
słuchaj, nikt ci nie zabrania mieć swoich poglądów, a forum jest dla wymiany poglądów. ja uważam, że jesteś zacofany, ale zauważ że życie zweryfikuje twoje poglądy i może kiedyś dojdziesz do wniosku, że seks oralny jest ok.
godson90
Wysłany:
2007-10-23, 17:54
@Zzielona i nevada menthol z tego co piszecie wynika ze lubicie miec meskiego czlonka w ustach. heh... a jaki sposob jego "obrabiania" najbardziej sie wam podoba??
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-10-23, 20:41
seks pod każdą postacią potrafi być przyjemny dla obu stron. dlatego też, pudi91, nie wypowiadaj się w taki sposób... miałeś kiedyś taką sytuację? patrzę na Twój wiek i stwierdzam, że to mało prawdopodobne.. tym bardziej nie wiem, jak dziewczyny na to reagują. oczywiście, niektóre tego nie lubią bo to ponoć im uwłacza, ale z drugiej strony jest masa kobiet, które uważają , że ten rodzaj seksu jest bardzo dobry. poza tym , tak jak napisałeś, że to jednostronna przyjemność... a gdzie tam! facet może się w świetny sposób odwdzięczyć.
poza tym dziwkarskim można nazwać i sam seks normalny... owszem, jeśli robimy to z każdym i w każdej sytuacji, to tak jest... ale chyba mowa tutaj o związkach, o jednym partnerze itd itp.
i mi tu proszę nie dewocić jeśli się nie jest na to gotowym, to po prostu mówimy 'nie'. kiedyś każdy będzie miał na to ochotę, bo to kolejny stopień do piekła, ot co.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
godson90
Wysłany:
2007-10-24, 09:41
Trakruje was normalnie. Jestescie zwyklymi kobietami o niezwyklych pogladach
Dobra robcie jak chcecie... moze rzeczywiscie kiedys dorosne i powiem "robienie loda to normalna sprawa!"
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-10-24, 21:52
Dla normalnych dziewczyn to nie jest "robienie loda" lecz "pieszczenie partnera ustami" i chodzi tu nie tylko o doznania cielesne, ale o pewien sposób bliskości i akceptacji tej drugiej osoby. Prostytutkom chodzi o mechaniczne "robienie loda", za pieniądze.
godson90
Wysłany:
2007-10-28, 11:17
Skoro gadamu juz o lodach... to robicie go z finałem w ustach??
dostajesz warna za swoje okropne zachowanie, dokuczanie userom, offtopiki, itd.
Zzielona
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).