ach. no ja niestety sobie w Walentynki będę tylko pruła mózg patrząc na moją mamę i siostrę w objęciach ukochanych a ja bd myśleć tylko o tym, co dawno straciłam.
jednak, generalnie, kiedyś kiedyś, to chcę świętować Walentynki w stylu reklamy Comedy Central xD
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
powiem tak....
Mówią że Walentynki są świetem bezsensownym, gdyż zakochani codziennie powinni obdażac sie miłością, a nie tylko w ten jeden dzień. A jak jest z innymi swietami? Urodziny obchodzimy w dzień narodzin, cieszymy sie ze tak sie stało itp. Ale przecież codziennie powinniśmy sie z tego cieszyć. Albo inaczej. Świeto swego patrona obchodimy raz do roku, a przecież jest naszym patronem cały czas... bez wzgledu na date.
To samo jest z Walentynkami. w każdy dzień okazuje się swoje uczucia, lecz w to swięto wszytsko wydaje sie byc inne, itp.
nie mam z kim, więc nie obchodzę.
Wybaczcie błędy, lecz o tej godzinie jest mi ciężko sie skupić.
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-02-13, 00:19
A ja już wiem jakie mam plany na Walentynki. Pójdę do swojego chłopaka, może zrobię mu kartkę walentynkową (oczywiście własnoręcznie). Dostanie ode mnie buziaka w czułe miejsce i obejrzymy razem "Batmana" . Hahaha! Genialne, co? Dzień jak każdy inny, kochać się trzeba zawsze a nie tylko czternastego lutego.
A ja i mój chłopak nie obchodzimy Walentynek. Jest nam dobrze ze sobą zawsze i nie potrzebujemy jakiegoś święta, żeby AKURAT wtedy dawać sobie prezenty. Często robimy sobie malutkie niespodzianki zupełnie bez okazji - i jest super.
A poza tym te wszystkie walentynkowe gadżety to okropny kicz. Nie wyobrażam sobie, żebym miała dać mojemu facetowi różową ramkę albo stojak na zdjęcie z klipsem w kształcie serca. Sama też nie chciałabym trzymać takiego obrzydlistwa w swoim pokoju.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-13, 10:52
flov napisał/a:
dać mojemu facetowi różową ramkę albo stojak na zdjęcie z klipsem w kształcie serca.
no nie? niedobrze się robi od tego ... i podejrzewam, że facet nie poczułby się za dobrze, gdyby coś takiego dostał
ja kiedyś dostałam 'podusię Z serdusia i W serdusia' ... poszła na śmietnik, bo była niepraktyczna, a nie miałam dla niej takiego miejsca, coby nikt jej nie mógł zobaczyć
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
ciekawy sposób na zrobienie żartu mi się udało wkręcić Agatę
Cytat
Asiek
01:50:28 http://e-lama.pl/forum/po...-na-walentynki/
01:50:40 no o Tobie piszą
Inez Agata
01:50:56 gdzie?
01:51:28 muahahaha no na to wychodzi
01:51:50 o ku**a rzeczywiscie
01:51:52 hahaha
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).