Wiek: 30 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 29 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-11, 20:36
WALENTYNKI TO KICZOWATE ŚWIĘTO - nie ma się co oszukiwać.
Jeśli ludzie się kochają to przez cały rok, o każdej porze i w jaki chcę sposób mogą sobie okazywać to uczucie.
Kto wymyślił walentynki? :s
Całe to zamieszanie i tak dalej. U nas w szkole zorganizowaliśmy na 13.02. dyskotekę walentynkową pod hasłem "Kicz Party - im więcej kiczu, tym lepsza zabawa"
(nie jestem zdesperowaną, porzuconą kobietą :-P)
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-02-11, 21:02
U nas nie ma dyskoteki walentynkowej, ponieważ zmarł w piątek uczeń naszej szkoły (na trenigu szermierki). Zresztą i tak nie obchodzę i nie zamierzam obchodzić. Na razie nie mam z kim .
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-02-11, 23:56
Ja do tej pory nie wymyśliłam jak spędzę ze swoim facetem Walentynki, ale będę musiała z nim o tym niedługo porozmawiać. Ale nie robimy z tego wielkiego HALO.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-12, 08:15
Ja spędzam Walentynki w Warszawie, z całkiem sympatycznym facetem. i zamierzam się dobrze bawić.
aczkolwiek nie traktuję tego jak jakieś święto narodowe - ot, nadarzyła się okazja.
ile razy można wałkować temat walentynek?
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Macie racje troszke jest przereklamowane ale moze jak juz jest to cos tam wypada dac tej ukochanej osobie.Myslicie ze dziewczyna moze dac kwiatka facetowi czy nie wypada ?
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-02-12, 20:30
Nomik napisał/a:
dziewczyna moze dac kwiatka facetowi czy nie wypada
myślę, że raczej nie wypada. Przynajmniej nie kwiatka. Dziewczyna raczej się ucieszy z kwiatka, facet już nie . Być może to stereotyp... .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).