Jeśli znajdę wolny czas, a z tym jest naprawdę trudno to...
Tworzę nowe posty na blogu, fotografuję, obserwuję Przyrodę, słucham muzyki, kiedyś też czytałam dużo książek i chcę do tego wrócić:) Dbam o siebie:) Spaceruję, przebywam poza domem:)
U mnie wolny czas to przede wszystkim spacery, oddychanie świeżym leśnym powietrzem i rozkoszowanie się pięknem natury- tak, to dodaje mi energii Poza tym trochę typowego sportu (czasem gdzieś pobiegnę, czasem trochę bokserskiej walki z cieniem bo uwielbiam ten sport) - do tego historia. Uwielbiam czytać o historii, poznawać stare dzieje. Lubię też psychologię, fascynuje mnie ta nauka. Czasem miewam też dni kiedy lubię sobie po prostu i najzwyczajniej poleżeć leniwie
Nie będę oryginalny i nie napisze o czasie spędzanym przy blogu, ponieważ blog założyłem dopiero dzisiaj i poświęciłem mu ledwie kilka minut, także do tego tematu on nie pasuje
Moim największym hobby jest literatura, w wolnych chwilach czytam... ile wlezie tak naprawdę. Uzależniłam się od książek do tego stopnia, że zabieram je ze sobą wszędzie, nawet, jeżeli wiem, że nie będę miała okazji przeczytać nawet kilku stron. Ale to nic, ważne, że mam aktualnie czytaną książkę przy sobie, trochę jak taki talizman.
Oprócz tego oglądam seriale, często powracam do tych, które już wcześniej oglądałam, żeby po prostu przypomnieć sobie jakieś wydarzenia. Oglądam także anime, czytam mangę, coraz rzadziej niestety piszę własne teksty - opowiadania lub coś, co przyjdzie mi w danej chwili do głowy i czuję, że muszę przelać to na papier/klawiaturę.
Kilka lat temu robiłam też zdjęcia, jednak ta pasja trochę się we mnie wypaliła, a i aparat przeszedł swoje, przy czym nie stać mnie na kupno nowego, więc niestety fotografia musiała odejść na bok.
Kilka lat temu robiłam też zdjęcia, jednak ta pasja trochę się we mnie wypaliła, a i aparat przeszedł swoje, przy czym nie stać mnie na kupno nowego, więc niestety fotografia musiała odejść na bok.
A tam, takie gadanie. Jedną z najwyżej punktowanych fotek na 500px zrobiłem kilkuletnim, z drugiej ręki, starym i sfatygowanym Nikonem D70s. A następne zdjęcia (niestety, ciągle w czasie przyszłym, bo nie nie mam kiedy, chlip), powstaną za pomocą sprzętu, który dziś na Allegro można kupić za naprawdę śmieszne pieniądze, nie licząc kliszy i wywołania/skanowania
O ile szkła w obiektywie są całe, matryca nie oberwała laserem po twarzy, autofocus trafia mniej-więcej w punkt, a karta pamięci zapisuje to, co uwieczni elektronika, to żadne wytłumaczenie.
[ Dodano: 14-12-2013, 04:14 ]
A co do mnie - bo nie wiem, czy się już tu wypowiadałem - to poza pracą ostatnio robię niewiele. Albo zdjęcia, albo programuję (ostatnio w .NET).
mopsta Blogger.Klub
Imię: Jacek
Dołączył/a: 08 Maj 2011 Posty: 36
Wysłany:
2013-12-25, 18:54
Interesuje mnie pożarnictwo, chodzę na kursy z tym związane. Jestem również strażakiem w OSP.
Imię: Natalia
Wysłany:
2014-01-27, 13:28
Ja w wolnych chwilach uwielbiam układać puzzle (obecnie składam 13 200 elementów) a także... haftować Szczerze mówiąc nie spotkałam jeszcze osoby w moim wieku, która lubiłaby haftowanie, wyszywanie i robienie na szydełku lub drutach
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).