Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
fakt początki blogowicza były dawno pamiętam jak Htsz był moim idolem i chciałam być członkiem linkupu to jak jakis kult brzmi... niestety nigdy nie byłam nawet odrobinę podobna po prostu nie pasowałam... poszłam inną droga i też mi jest z tym dobrze chociaż dalej po cichu czekałam na słyny projek blogowicz i z czasem w ogóle zwątpiłam czy się doczekam ale czekam dalej
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-15, 10:27
Ja jestem po prostu cierpliwa i wierzę ci na słowo jak mówisz że będzie to będzie
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-15, 19:22
Htsz napisał/a:
oby każdy tak bluzgał jak ty ^^
blogowicz będzie i to bezapelacyjnie.
a my wierzymy, ślepo co prawda, ale wierzymy .^^
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-04-16, 07:43
Cud jest najukochańszym dzieckiem wiary. Johann Wolfgang Goethe
ale/i...
Łatwo przychodzi wiara w to, czego się pragnie. Owidiusz
a my blogowicza pragniemy!
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-04-16, 15:40
Czas to najlepsza cenzura, a cierpliwość najdoskonalszy nauczyciel Fryderyk Chopin
więc
Na każdą bowiem sprawę i na każdy czyn jest czas wyznaczony. Pismo Świete, Księga Koheleta3, 17
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-17, 17:32
Czas leczy rany
autor nieznany
dość już tych cytatów może Htsz jakiś cytat podrzuci co do tego kiedy powstanie wreszcie blogowicz:D
Artur// To powiedział Menader
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).