strona miała ruszyć już jakiś czas temu o czym kilka razy pisałem i dlatego została podana do wiadomości użytkowników, ale z uwagi na wiele pomysłów, które przychodzą nam do głowy musimy przygotować system tak aby można było go rozbudowywać w przyszłości beż długich przerw w działaniu strony.
gdzyby nie to do dzisiaj temat uruchamiania serwisu byłby w pewnym sensie "tajemnicą"
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiek: 33 Dołączył/a: 26 Mar 2006 Posty: 55 Miasto: Nie wiadomo
Wysłany:
2006-04-29, 21:41
A nie ma może jakiegoś konktertnego terminu ? Albo chociaż tak około 2 miesiace ?? 3 ?? mógłbys to troche uściślić czy nie? ?? Poniewaz mnie to ciekawi hehe
______________________________________________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiek: 33 Dołączył/a: 26 Mar 2006 Posty: 55 Miasto: Nie wiadomo
Wysłany:
2006-05-02, 13:35
No a mozesz powiedziec kiedy bezdie dokladniej, a nie juz nidługo albo jeszcze nie wiadomo tylko konkretnie miesiąć 2 ??? Odpowiedz na to pytanie oki ??
______________________________________________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-05-03, 22:04
Też chciałbym to wiedzieć Htsz... A jeśli jest tak dużo roboty to napisz, przecież też moge coś robić
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-04, 14:18
Htsz napisał/a:
jakbyście czytali uważniej to byście wiedzieli dlaczego jej nie ma wiele razy było też o tym w newsach na stronie.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-04, 14:22
To szykujcie szybciej
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).