Zawsze sobie obiecuje, że siądę i napiszę więcej postów żeby mieć do dodania przy całkowitej zaćmie twórczej, ale jakoś na gadaniu zawsze się kończy i posty dodaje na bieżąco
Nie mam . Za to mam taką dużą mapę ze słowami - kluczami, którą uzupełniam jak mi wpadnie jakiś pomysł do głowy. Jak nie mam pomysłu na notkę to po prosu tam zaglądam .
A ja w każde 2-3 miesiące przygotowuję 100-150 dodatkowych postów, których nigdy nie publikuję, bo wrzucam i tak tylko to, co piszę na bieżąco.
Kiedyś próbowałam planować i przygotowałam sobie z 10 notek, ale potem opublikowałam dwie, napisałam jedną na świeżo i zapomniałam o pozostałych ośmiu
przystanekautob Blogger.Klub
Dołączył/a: 25 Kwi 2012 Posty: 31 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-01-06, 09:44
Teraz mam napisane 3 posty naprzód i 3 awaryjne, tak na wszelki wypadek, jakbym nie miał dostępu do Internetu albo czasu. Zazwyczaj jednak publikuję to, co piszę na bieżąco.
Jeśli mam czas, to staram się napisać coś na zapas, żeby później móc łatwo i szybko publikować na blogu. Czasem brak weny jest zbyt silny i wszystkie plany o robieniu ponad limit zostają pogrzebane. Jednak małe notatki staram się robić i jak nie zapisuję na kartce kiedy takowej nie mam, wykorzystuję w telefonie aplikację Evernote, która jest rewelacyjna!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).