Ja na początku pisałam codziennie, żeby mieć jakąś bazę. Teraz raczej co 2 dni, ale i co 3 mi się zdarza. Rzadziej niż 2/3 razy w tygodniu staram się nie schodzić.
Imię: Marcin Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Lis 2013 Posty: 137 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2014-01-06, 16:59
Dłuższy wpis dwa razy w miesiącu. Piszę dla przyjemności, nie chcę się wypalić ani wrzucać tekstów "na odwal" żeby tylko coś było. Przygotowanie materiały również zajmuje mi niekiedy dużo czasu.
Przygotowanie materiału zajmuje mi trochę. Na wpisy poświęcam 2 dni w tygodniu , ale nie zawsze się to udaje. Najczęściej publikuje posty jako zaplanowane. Tak jest mi wygodniej. Specyfika mojego bloga nie pozwala zamieszczać moich prac codziennie - nie zawsze udaje się coś zrobić w kilka minut. Ale o tym, co robię napiszę w odpowiednim miejscu
W wolny tydzień jak teraz wstawiam 4 posty na tydzień. A w normalny wstawiam 2 . Uważam, że 2 to dobra liczba jak na blog, lecz również nie można go zaniedbywać.
Piszę,jeśli mam natchnienie. Filmiki mam w ramach przerywnika, jeśli już coś mi w głowie się nie rodzi. W każdym razie- kilka razy tygodniowo.Praca musi być systematyczna.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).