Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-05-30, 17:41
m@tarci, mniej wulgarnych wyrażeń i może trochę milej, co? nieprzyjemnie mi się czyta te Twoje teksty...
poza tym nie sądzę aby udogodnienia jakie są w FF były dla osób mniej zaawansowanych. wręcz przeciwnie. użytkownik, który nie posługuje się biegle komputerem, tym bardziej nie zawsze korzysta z dodatków jakie dają niektóre programy.. po prostu nie bawi się taka osoba w szukanie nowych opcji lub nawet o nich nie wie. bez takich pomocy spędzałabym na podstawowych czynnościach połowę więcej czasu niż to się dzieje teraz! i nie chodzi o lenistwo, tylko zaoszczędzenie czasu.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Napislaem, ze jak ktos naprawde ma pojecie o tym co robi i popracuje przynajmniej kilka godzinek z Opera, to bedie mogl pracowac i wykonywac przerozne czynnosic z tym zwiazane w blaskawicznym czasie.
Juz nie karze stawiac 800 znakow na minute czy cos innego, dla jakies uber pro.
Zreszta nigdzie nie napisalem zebyscie wszyscy cala grupka polecieli na Opere, to Tobiasz zaczal, ja tylko przedstawilem swoja opinie.
Co do ulatwien i nowatorskich rozwiazan, Opera ma ich nie malo, tyle ze jak juz mowilem, tu trzeba myslec i miec bystry umysl i nie zastanwaic sie nad czyms pol godziny.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
m@tarci, z każdego tematu robisz burdel o Operze, już przekazałeś swoje racje i może kogoś przekonałeś, ale ja sobie nie życzę takich offów kapisz ? więc koniec na temat Opery w temacie Firefoxa.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
WOHA Htsz, na tym filmiku, co zapodales link, sa rzeczy ktore Opera ma juz od dawna, nawet duzo wiecej w niej jest, a na dodatek nie ma jeszcze tego FF, a Opera 9.50 v. finalowa juz jest jakis czas.
Ale sciagna i tak sciagne, by przekonac sie czy wart jest tego ten caly ff.
P.S To ze Opera nie jest taka znana to nie znaczy ze jest gorasza, bo wcale tak nie jest, po prostu ff, to Open Source, a Opera jest tworzona przez mala firme, co z tym idzie, sama na siebie musi zarabiac.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Firefox to raczej nie open source i też tworzone jest przez firmę a wydaje mi się, że na początku programował to sam jakiś młodzieniec - kwestia poczytania o historii programu i sprawdzenia informacji.
co to filmu, to tylko zalążek nowych funkcji tego programu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).