O wow, od kiedy ff to nie opensource?
Sam w swojej wypowiedzi stwierdziles/potwierdziles, ze jest to open...
- kwestia poczytania historii open source movement i sprawdzenia informacji.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
To tylko swiadczy o obdwoch przegladarkach i pokazuje prawdziwa prawde
FF probuje dorownac Operze i pewnie poki nie wyjdzie Opera 9.51, to przerobiony ff 3.0 z nowymi dodatkami(w tym z tymi z Opery) bedzie lepszy, bo Opera ma dosc zauwazalne bledy i strasznie drazniace.
Ale jak wyjdzie poprawiona wersja, to ff nawet nie podskoczy.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
juan Blogger.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 05 Lis 2007 Posty: 48
Wysłany:
2008-06-14, 18:09
Ładna, ładna. Ja aktualnie używam wersji 2.0.0.11 Z tym, że siła i przewaga ff nad resztą przeglądarek nie wynika tyle z jej wbudowanych możliwości, co możliwości wtyczek, dzięki którym ogląda sie siec taką, jaka sie chce widzieć. . Ja już nie wyobrażam sobie przeglądania sieci bez adblocka i greasemonkeya (chociaż grease... to chyba operowcy tez mają). A Opera ładna przeglądarka i byłaby super gdyby nie to, że jest całkowicie bezbronna na reklamy (i nie chodzi mi o to, że może blokować wyskakujące okienka), a sieć zaśmiecona niemożebnie, dlatego dla mnie istnieje tylko jedna przeglądarka, a która mam wersję to juz mnie mniej interesuje. Ale nowa wersję opatrzę chętnie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).