Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie, bete, ale jakos nie widze wiekszych roznic, od finalowach i bet, wychodzi na jedno i to samo, chyba ze chodzi o jakies szczegoly i mage ulepszenia, dzieki ktorym ff, stanie sie troche bardziej normalny i do zniesienia.
[ Dodano: 30-05-2008, 17:20 ]
W co watpie.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie, mylisz sie, chodzi mi o ten super zajebitny dzien pobierania.
Mam nadzieje ze nowa bedzie lepsza od tego, bo czesto mnie denerwuje, choc z drugiej strnoy zawsze bedzie, z txtami sa duze problemy i jak siedze na malym sb, to mnie szlag trafia zwykle.
I nie wiem, ale jakol bym nacisna ltere u gory, to wyskakuje mi forum, ny ktorym bylem tylko raz...
Po cholere, ten ff, probuje ''na sile umilac zycie''? porafie sam wykonac niektore czynnosci, nie jestem na tyle leniwy i ograniczony, ff jest raczej dla tych raczej nie specjalnie zaawansowanych uzytkowinikow.
Zreszta u mnie ff, podchodzi pod Opere, moze przez to ze najpierw byla zainstalowana Opera, ale ff zachowal sie jak ''szmata'' po instalacji.
I czasem jak serwer dluzej nie odpowiada, to mnie wywala, nawet jesli ten serwer ma zachwile dpowiedziec. ...
I rzeczywiscie widac ze to beta, tnie sie jak cholera i robia sie przrozne dziwne i denerwujace rzeczy.
Jesli sie ma przedpotopwy sprzet, to chyba normalne czy nie?
Wystarczy potrafic sie umiejetnie poslugiwac ''komputerem'' i posiadac jakas wiedze, bo zwykly szary user z IE, nie polapie sie, ale za to, ff jest stworzona dla takich, byle co to juz pomoc i wszystko samo sie robi, full automat, ale to nie dla mnie, wole troche sie wysilic, nawet siedzac na dupie przed monitorem, ale jak juz sie polapiesz to wszystki idzie latwieje i o wiele szybciej niz w ff nawet.
Niech ff dopracuje w koncu pomysl Opery, czyli tzw. karty, bo sa zwyklym gownem i nie wypalem ze strony ff, jakas slaba podroba.
I czego ''moja'', od kiedy? zcyzbym cos przegapil w moim zyciu? jakis wazny moment?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).