ehh...
jak dla mnie te rozmowy to spam
kazdy pisze ze IE to shit (ktos zaprzeczy?) i FF/Opera/nakladka na IE jest najlepsza...
kazdy znajdzie cos dla siebie
ja lubie Opere bo wg mnie ma lepszy cache od FF i lepszy system paneli (ten z lewej)
za to FF ma kilka bardzo dobrych wtyczek i tez go czasami uzywam
nie piszcie ze TA przefladarka jest najlepsza bo to kwestia upodoban
Kitana napisał/a:
Widziałam kiedyś jak pojawił się na dysku dziwny folder i po chwili zniknął.
to mogl byc tez folder tymczasowy np dla aktualki windowsa...
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
gdy wejdziemy na nia w firefoxie to po kliknieciu instalacji dodatka zrobi sie to automatycznie.
a mozna tam znalezc takie bajery jak np. klienta gmaila, pogodynke, i html tidy ktory pokazuje nam bledy (o ile są) w kodzie strony, którą oglądamy, wszystko to można wrzucić chociażby w pasek stanu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
en-songe [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 20:37
..i przestrzeń na przeglądanie strony będzie mieścić się w wymiarach 550x400 px.
Osobiście nie lubię takich gadżetów, ale znajdą się tacy, co skorzystają - bankowo.
Ja używam od ponad roku Opery i w pełni jestem zadowolona. W dodaktu ostatnie wersje nie mają reklam.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-03-19, 09:50
Sylwia napisał/a:
jak sie tworzy szablony to wypada widziec jak wyglądaja one w obydwu przygladarkach .
- do tego służy właśnie wtyczna na FF, która po jednym kliknięciu otwiera witryny internetowe w karcie Firefoxa używając IE - można również odkliknąc i wracamy do FF;] (pobrać ją można stąd )
en-songe napisał/a:
..i przestrzeń na przeglądanie strony będzie mieścić się w wymiarach 550x400 px.
- chyba jedyne rozszerzenie pomniejszające przestrzeń oglądania strony jest Google Toolbar for Firefix, reszta jest do ukrycia
No to jeżeli są ukryte w formie ikon to pól biedy jeszcze.
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-19, 18:56
Firefox jest zbyt podobny do IE, i do tego zbyt dziurawy, aktualnie najwięcej dziur znajduje się właśnie w nim, w Operze najmniej. I to właśnie z kwestii bezpieczeństwa uzywam tej trzeciej. A pzoa tym funkcjonalność, testy CSS wypadły najlepiej - tylko Opera 9.0 narazie w fazie beta, w pełni obsługuje jego mozliwości. Inne przeglądarki na winnshita niestety tym się pochwalić nie moga. Ani tez szybkością, bezwględnie góruje pod tym względem Opera. No ale fakt faktem, walcze przede wszystkim z IE, dlatego jak już to nie korzystajcie z niego, z FF czasem korzystam.
Ja też używam Opery, ale brakuje mi niektórych funkcji, które IE jednak posiada; filtry i temu podobne bajery, wyświetlanie przezroczystych suwaków.. Poza tym pod Operą niektóre witryny/blogi nie działają mi poprawnie, wtedy otwieram FF. Ale i tak Opera rlz.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).