A Mi ten Idiotyczny Eksperyment nie wyświetla tekstu na blogu a ja to mam gdzieś, bo dopiero jak zrobię kod do nowej grafiki to będę się bawił z durnym IE.
watek zostaje odblokowany, ale jest warunek: jeżeli znowu zacznie się niemiła rozmowa, lub offtoping (nowomowa?) to ponowanie zostanie zamknięty i będziecie sobie mogli marudzić w tamtym drugim...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-04-02, 11:28
zgadnijcie co ciekawego znalazłem dla Firefoxa?
jest to oczywiście rozszerzenie. Poprawia ono błędy.
A dokładniej to podkreśla, np, na forach w formularzach
Nazywa się SpellBound Development
dal tych, którzy nie są pewni swojej pisowni a użytkują firefoxa polecam dodatek (niestety nie jest podpisany cyfrowo i pokaze nam sie monit firefoxa, ale nie szkodzi on w działaniu przeglądarki )
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-31, 14:19
Htsz napisał/a:
widzimy jaki IP ma strona, na której jesteśmy
A po co ci ta informacja?
Htsz napisał/a:
otwieranie nowych zakładek, cofanie strony, otwieranie ulubionych linków za pomocą gestów myszy
Uzywam tego czasami, ale w myszcze mam wbudowane podobne fukcje, poza tym jeden centymetr moge przesunac w gore zeby kliknac dwa razy zakladke.
Najwazniejszym komponentem przegladarek jest chyba wylaczanie i blokowanie reklam albo zakladkowe suforwanie, reszta jest mniej istotna i moglabym sie obejsc.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
do różnych celów, związanych z pozycjonowaniem i szukaniem whois delikwentów, którzy coś spamują, bo wystarczy zamienić ip strony na ip osoby i pokaże nam którz to jest
Frozen Lust napisał/a:
poza tym jeden centymetr moge przesunac w gore zeby kliknac dwa razy zakladke.
kazdy uważa inaczej, mi gesty ułatwiają prace więc podaje, może komuś się też przyda...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).