Gg to ja mam ciągle, bo moja siostra używa. Ale ja linków nigdy nie klikam (bo od nieznajomych i znajomych nie dostaje) chyba, że z kimś gadam i on mi mów: prześle Ci zaraz zdjęie śmieszne. To wtedy wiem, że mogę otworzyć
Kiedys kolezanka przeszłała mi łańczuszek o jakiś niby pięknych zdjęciach na fotka.pl ale tam były same wirusy i musiałam czyścic kompa Albo jeszcze
-cześc widziałem twoją fotke na fotka. pl
Awclae ja ich tam nie mam i rozdał mi wirusy potem pięć razy to wysłał. A co do łańczuszków już ma je w .....*
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-08-12, 22:10
Ja mam w tlenie wtyczke, kiedy ktoś chce wysyłać łancuszki pisze:"Nienawidze łańcuszków!Spieprzaj dziadu!" Miałem jeszcze kiedys wtyke, ze odrazu blokuje, ale wywalilem:P
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-13, 11:23
Kiedyś moja inteligentna siostra (Edyta - 12 lat ) kliknęła w takiego linka i po kilku dniach trzeba było od nowa wgrywać Windowsa. Myślałam, że ją zastrzelę
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-08-13, 13:17
A ja dostałem link, od kumpla niby do aukcji allegro, wszedłem, wszedł mi taki wirus, że reinstal Windy nic nie dał, okazało się, że wirus siedział 'między partycjami'. Bo kiedy Tworzy się partycje, zostaje na każdej troche wolnego miejsca, z którego nie można korzystać, tam właśnie był wirek.
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Kiedyś moja inteligentna siostra (Edyta - 12 lat ) kliknęła w takiego linka i po kilku dniach trzeba było od nowa wgrywać Windowsa. Myślałam, że ją zastrzelę
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).