Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-05-31, 17:38
: o
A ja nie mam tam konta, a raczej nie miałam do przed chwili. ; p Spotkałam się kiedyś z tym portalem, ale raczej nie widziałam potrzeby, aby się na nim zarejestrować. Może przyniesie coś dobrego. ; DD
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 10 Maj 2009 Posty: 54
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 10 Maj 2009 Posty: 54
Wysłany:
2009-06-01, 19:39
Asiek napisał/a:
napisał/a
jedyne czego nie rozumiem ... te aplikacje... nie mam czasu na zabawę tym! po co oni to robią?
Po to, aby dzieciaki miały zabawę.
Eee no, ja też jestem takim dzieciaczkiem i lubię takie głupotki .
Ostatnio zmieniony przez Martyna 2009-06-01, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-01, 19:44
Mnie wkurzają te aplikacje O.o O Po co w tych wszystkich portalach dodają takie bzdety /pyt. retoryczne - tak, wiem, dla kasy ;P/
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).