Mam tam konto od 4 lat. W momencie, kiedy zakładałam tam konto, nikt o nim nie słyszał, portal był tylko i wyłącznie po angielsku i w swoich znajomych miałam tylko i wyłącznie dwie osoby, które miały bardzo wielu znajomych zza granicy ale w sumie lubię go, choć to nie znaczy, że ciągle na nim siedzę. ale śledzę to, co się dzieje u moich znajomych, podglądam innych ludzi, funpagee i inne i choć nie jestem uzależniona dwa dni bez niego sprawia, że czuję się trochę nieswojo - w sumie dlatego, że popadłam w rutynę przeglądając go ; )
Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 49 Miasto: Chorzów
Wysłany:
2012-08-01, 22:39
Początkowo traktowałam facebooka jak nieco lepszą wersję nk, ale od jakiegoś czasu skupiam się raczej na interesujących mnie fanpage'ach niż znajomych. Dla przykładu: w poważaniu mam czy koleżanka "X" kupiła nowe buty, ale informacje o planach wydawniczych ulubionych wydawnictw są jak najbardziej na miejscu. Zwłaszcza, że obecnie więcej wyczytam na FB niż na normalnej stronie konkretnego "podmiotu".
Dodatkowo FB służy mi świetnie jako pośrednik między moim blogiem a ludźmi spoza blogsfery.
Na samym początku ciężko mi było się przestawić z NK na FB, bo jak to coś może być lepsze od naszej klasy. Jednak z czasem Facebook stawał mi się bliższym serwisem i jakoś tak zostało. NK spadło na psy, a na fejsie siedzę do tej pory i będę do samego końca - mam nadzieję, że nie upadnie, chociaż kto to wie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).