może było to dostępne tylko podczas tej dwugodzinnej prezentacji ? myślę, że już na dniach z tym rusza, albo może nawet dzisiaj - tak razem z rokiem szkolnym lub najpóźniej z akademickim
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
na stronach Internet Standard można przeczytać artykuł wraz z zamieszczonymi zrzutami ekranu, które opublikował Dominik Kaznowski marketing & PR manager w Nasza-Klasa.pl.
ciekawe.
w zasadzie, im mniej bajerów tym lepiej.
te coraz nowsze GG są przesadzone (przesiadłam się na Mirandę, więc mogę szkalować GG)
no zobaczymy zobaczymy jak im to wyjdzie.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Napisałem to na Blipie, tutaj rozwinę - póki co widzę coś, co wygląda mi na kopię czatu z Facebooka.
Jeśli w ostatecznym kształcie będzie to tak wyglądać, to bardziej zaawansowani użytkownicy pokręcą nosem, a ci bardziej zieloni zgniotą to kciukiem tak, jak zrobili to ze Śledzikiem. Nie mam złudzeń, zwłaszcza że już teraz co niektórzy marudzą.
Szanse upatruję w uwolnieniu programu, tzn. wypuszczeniu go jako zewnętrznej aplikacji do zainstalowania na komputerze (i/lub komórce) i ewentualnie otwarciu go na Jabbera (na jakiekolwiek powiązanie z GG nie liczyłbym). Nie chcę tu wychodzić na jakiegoś wielkiego fanatyka tego standardu, ale jako oderwana od reszty internetu komunikacyjna enklawa długo toto nie pociągnie.
Chociaż może być ciekawie, bo po raz pierwszy NK otwarcie idzie na kolizyjny kurs z jakimkolwiek serwisem, i to od razu GG...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).