Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2011-09-07, 18:59 [Blogspot] zaktualizowany interfejs Bloggera - opinie
|
|
|
Ci, którzy znają stronę http://draft.blogger.com i używali jej w ostatnim czasie na pewno już znają nowy interfejs Bloggera.
Nowy interfejs jest dostępny już dla wszystkich, wystarczy po zalogowaniu się do swojego kokpitu kliknąć w link Wypróbuj zaktualizowany interfejs Bloggera. W każdej chwili można także wrócić do starego widoku klikając na "Przełącz się z powrotem do starego interfejsu" w górnym pasku nowego pulpitu.
Jak widać Google powoli dostosowuje swoje usługi, które będą współpracować z Google+ do podobnego, prostego wyglądu. Mi osobiście podoba się nowy wygląd G+, wyszukiwarki a także Bloggera.
Nie jestem użytkownikiem, który aktywnie działa na Bloggerze, dlatego chętnie wysłucham opinii blogerów z tej platformy. Wydaje mi się, że teraz jest to fajnie uporządkowane. Kilka opcji przeniesiono, ale chyba po to by je lepiej pogrupować.
Przetestowaliście już? która wersja wam się bardziej podoba? Czekam zatem na opinie, najlepiej takie, które zawierają plusy i minusy nowego rozwiązania
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|