W ankiecie zaznaczyłem brunetki, chociaż moja dziewczyna jest blondynką.
Zawsze wolałem brunetki ale teraz dochodzę do wniosku, że to po prostu kolor włosów bez żadnego drugiego dna.
To bez różnicy jaki kolor włosów ma człowiek, jak jest postawiony w społeczeństwie czy nie wiadomo co osiągnął.
Ostatnio jechałem windą ze swoją dziewczyną i na siódmym piętrze dosiadły się do nas dwie babcie. I tak rozmawiają, rozmawiają aż jedna wypaliła: Na głupotę nie ma lekarstwa. Jest się po prostu głupim, niezależnie od wieku.
Tak więc myślę, że potoczne przypisywanie do blondynek, że są głupie to tylko stereotyp.
Ocena czlowieka na podstawie koloru wlosow jest cokolwiek uwlaczająca intelektowi ludzkiemu.Inna sprawa,jeśli ktoś farbuje wlosy raz na zielono,raz na niebiesko,innym razem w trzy kolory.To już będzie ekscentryk.Czyli-typ ciekawy.
Żadnej cichej wody.
Potem, stojąc na środku zamarzniętego jeziora załamuje się pod Tobą tafla i uświadamiasz sobie, że nie potrafisz pływać... Bo ta Cicha woda wystąpiła z brzegów po kilku latach...:)
A włosy? Ważne żeby miała. Długie najlepiej.
Kolor włosów nie ma dla mnie aż takiego znaczenia - liczy się dla mnie wygląd ogólnie (nie będę kłamać że wygląd nie ma znaczenia) i charakter. Kolor włosów można zawsze zmienić.
Prawdę powiedzieli co poniektórzy koledzy przedmówcy. Włosy mają być długie, a ich z ich właścicielką musi coś zaklikać. Jeśli przy okazji byłaby ona ruda to można by to nazwać czymś w rodzaju wisienki na torcie.
Inna sprawa, co znaczy owo "zaklikanie", a tu możliwości jest wiele.
Kolor włosów nie ma znaczenia i jedyne co mnie odrzuca to farba. Zaznaczyłem brunetki, bo zazwyczaj to one mi się najbardziej podobają.
Według mnie wygląd jest najważniejszy przy pierwszych kontaktach. Większość mężczyzn nie będzie chciało wikłać się w dłuższy związek z głupią kobietą. Osobiście wolałbym przymknąć oko na pewne małe wady w urodzie niż słuchać 24/7 o przygodach Mostowiaków czy Trybsonów. Oczywiście nie chodzi też o wiedzę książkową, a po prostu mądrość życiową.
Patryk58448 Blogger.Klub
Wysłany:
2015-10-26, 18:22
Ja wolę takie które potrafią powiedzieć wprost czego potrzebują, są kulturalne i mają honor. Jeżeli dziewczyna jest z marginesu to wolę sobie odpuścić.
Rude!
I tak jeśli dziewczyna ma odpowiedni charakter to kolor włosów schodzi na dalszy plan.
______________________________________________________ nonstopdoprzodu.pl
zarabianie, podróże, efektywna nauka...
dopiero zaczynam, jednak... będzie się działo!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).