Wysłany:
2015-07-25, 16:17
Ja dopiero od niedawna rozpoczęłam zwiedzanie świata, ale lista stale mi się poszerza Zdobyłam już Pragę, Wiedeń i Sztokholm, w najbliższym czasie planuje Berlin, Budapeszt i Wilno A moim największym marzeniem jest Nowy Jork
Ja również podróżuję od niedawna. Byłam w zasadzie w niewielu miejscach: Berlin, Praga, Słowacja - wysokie tatry, Grecja.
Marzą mi się teraz Wyspy Kanaryjskie albo Wyspy Zielonego Przylądka. A takim marzeniem na przyszłość jest Nowy York, Japonia i Islandia. W zasadzie to mogłabym zwiedzić cały świat i mam nadzieję, że uda mi się jak najczęściej podróżować w przyszłości.
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-08-26, 10:56
Moja lista miejsc do odwiedzenia:
1. Indie
2. Paryż
3. Teneryfy
4. Włochy
5. Barcelona
pewnie lista się poszerzy, ale póki co siedzę w domu i nigdzie nie wyjeżdżam
gdzie byłam to długo by opisywać więc ograniczę się tylko do listy krajów:
1. Czechy
2. Słowacja
3. Niemcy
4. Austria
5. Szwecja
6. Norwegia
7. Luksemburg
8. Belgia
9. Holandia
10. Francja
11. Hiszpania
12. Włochy
13. Słowenia
14. Chorwacja
15. Bośnia i Hercegowina
16. Węgry
17. Serbia
18. Czarnogóra
19. Rumunia
20. Bułgaria
21. Macedonia
22. Gruzja
kolejność przypadkowa, w każdym razie każdą możliwą chwilę staram się wykorzystywać na dłuższe lub krótsze podróże. teraz w planach mam Grecję a w przyszłym roku Islandię. moim największym marzeniem jest natomiast Nepal. po górach za bardzo chodzić nie mogę (chociaż i tak chodzę) więc Everestu nigdy nie zdobędę, ale za to chciałabym go przynajmniej zobaczyć na własne oczy.
z takich ciekawych miejsc, które chciałabym odwiedzić to na pewno również kraje byłego ZSRR. ale najpierw muszę się ruskiego w końcu nauczyć
Byłem: Niemcy, Słowacja, Czechy, Norwegia, Ukraina
Chcę pojechać: Malezja, Filipiny, Francja, Włochy, Hiszpania, UK, Rosja, Białoruś, Bułgaria/Chorwacja, USA, Japonia
Głównie ciągnie mnie na wschód, ponieważ zachód europy jest pospolity, a tam mało kto podróżuje z różnych względów Na wyjazd do Filipin i Malezji wpadłem jak poczytałem o polakach opisujących swoje życie tam, jak i jedzenie i kulturę tamtych krajów
Ja zjeździłam z rodzicami prawie całą Europę.
Byłam w Grecji, Egipcie, ale wszystkie te wycieczki straciły swój blask gdy mieliśmy okazję pojechać do RPA. To co przeżyliśmy tam przez 12 dni nie odda żadna wycieczka w Europie.
W tym roku zrezygnowaliśmy z wakacji, zbieramy na Chiny w roku 2016
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).