Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-12-20, 21:40
Krzysiek, może idź do pracy i zarób? Ewentualnie poczekaj kilka lat. Jeśli dalej będziesz chciał tatuaż to to będzie oznaczało, że Twój materializm to jednak przeżyje. W końcu pieniądze są po to, żeby je wydawać, nie? Ja to jak czasami zastanawiam się czy kupić coś za, powiedzmy sobie, większą sumkę to sobie tłumaczę to tak: "Przecież kasa na koncie mi nie zostanie tylko to albo przejem, albo przepiję, albo przepalę, więc lepiej kupię to teraz bo potem będę sobie pluć w brodę". Pomaga .
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-20, 21:49
Zzielona, praca jest w planach (pewnie wyladuje w realu xD ).
Zzielona napisał/a:
Przecież kasa na koncie mi nie zostanie tylko to albo przejem, albo przepiję, albo przepalę, więc lepiej kupię to teraz bo potem będę sobie pluć w brodę.
W sumie racja, gdy już będę miał ta kasę to przemyślę to
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-21, 13:49
Cytat
Czekamy na 12345
trochę sobie poczekacie już bliżej ty będziesz miała 2345
miglu149 napisał/a:
Ja wolę mieć nowy komputer niż tatuaż na plecach xD
to zależy jak na to patrzeć, Ty wolisz mieć nowy komputer bo tatuaż nic szczególnego dla Ciebie by nie znaczył, a ludzie tylko je robia bo to ładnie wyglada i taka forma ozdabiania ciała im się podoba. Niektórzy w ten sposób upamiętniają ważne chwile (szczęśliwe i te nie przyjemne) w ich życiu np. zerwanie z nałogiem, narodziny dzieci, udana chemioterapia, pamiatka po osobie zmarłej itp.
Niektórzy w ten sposób upamiętniają ważne chwile (szczęśliwe i te nie przyjemne) w ich życiu np. zerwanie z nałogiem, narodziny dzieci, udana chemioterapia, pamiatka po osobie zmarłej itp.
Bardzo jestem ciekawa ile by wzięli za tą malutką flagę. Zamierzam się przespacerować do studia i popytać (ostatnio byłam ale trafiłam akurat na zamknięte xD). Z tego co piszecie, to ceny sa bardzo różne zależnie od miasta i salonu także cięzko nawet cokolwiek sobie ząłożyć. Jak mi cena będzie pasowała to byćmoże zrobię od razu, w sumie wystarczająco już czekam i jestem zdecydowana.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-01-10, 12:59
A propos samej sztuki robienia tatuażu, to teraz leci program na Discovery Channel "Studio Tatuażu" w czwartki i piątki.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).