Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-01-10, 15:05
Na Discovery Traving & Living, leci codziennie "Miami Ink". Pięć tatuażystów (w tym jedna kobieta) -Yogiego pomijam, bo to praktykant. wyczyniaja cuda na ludzkim ciele...
Nie jestem pewien, ale to mowa chyba o tym samy o czym wspominał miglu...
http://tlc.discovery.com/.../miami-ink.html
Moim zdaniem tatułaż jest to w pewien sposób pamiątka po kimś .
Ostatnio leci Miami Ink i w każdym odcinku robią tatułaz osobie która che coś zapamietać.
Tatułaż dla mnie to normalne ze ktoś posiada to .
______________________________________________________ ,,Nie bawisz się ,nie żyjesz zgredzie ''
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-04-20, 15:28
Cytat
Ostatnio leci Miami Ink i w każdym odcinku robią tatułaz osobie która che coś zapamietać.
Nie musi być to koniecznie pamiątka, ale lepiej jest, gdy tatuaż został zrobiony z pobudek bardzo osobistych, niżeli od tak, bo komuś się taki wzór spodobał.
Na Discovery Travel & Living można zobaczyć teraz La Ink (Kate założyła sobie własne studio w Los Angeles).
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek 2009-04-20, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
tak kat Van D założyła ze swoimi koleżankami studio tatułaży La Ink !
Oglądałeś ???
[Komentarz dodany przez: Krzysiek 20-04-2009 20]
Przecież przed chwilą o tym mówiłem >.<
Tak, oglądałem, ale to nie jest temat, by rozwodzić się nad samym programem, tylko nad kwestią tatuażu : P
______________________________________________________ ,,Nie bawisz się ,nie żyjesz zgredzie ''
gosia_vipex
Imię: Gosienka
Wysłany:
2010-03-07, 11:21xD
Ja robilam tatuaz 2 dni temu i wolalam cos skromnego i na poczatek raczej skromnej wielkosci... Wybralam napis arabski wzdluz reki:) Tatuaz robil mi znajomy i jak zaczal to pomyslalam ze zaluje i ze nigdy wiecej... A teraz (po 2 dniach) juz mam rozkmine co bedzie nastepne:)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).