Ja milam duzo razy zmore. Dzieje sie to po przebudzeniu sie lub gdy sie nie spi(ale czlowiek jest spiący- bynajmniej ja tak mam). Wtedy zaczyna glosno szumiec w glowie i nie mozna sie ruszyc . ja sie juz tego nie boje i leze spokojnie, ale gdy sie obudze jak mialam straszny sen to sie bardzo boje i wtedy totrwa najdluzej, ok pol minuty ;/;/. mama mi powiedziala ze mozna ja odędzić- przezywajac ja w trakcie. Np. "odczep sie, nie boje sie ciebie".
[ Dodano: 08-04-2009, 20:49 ]
Ja mailam duzo razy zmore. Dzieje sie to po przebudzeniu sie lub gdy sie nie spi(ale czlowiek jest spiący- bynajmniej ja tak mam). Wtedy zaczyna glosno szumiec w glowie i nie mozna sie ruszyc . ja sie juz tego nie boje i leze spokojnie, ale gdy sie obudze jak mialam straszny sen to sie bardzo boje i wtedy totrwa najdluzej, ok pol minuty ;/;/. mama mi powiedziala ze mozna ja odędzić- przezywajac ja w trakcie. Np. "odczep sie, nie boje sie ciebie".
3218tw2.jpg
Plik ściągnięto 5940 raz(y) 13.25 KB
3218tw2.jpg
Plik ściągnięto 5940 raz(y) 13.25 KB
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-04-09, 23:57
Czy wykonałaś poradę mamy?, jeśli tak, to czy pomogło?
PS. asia12828, Witaj na Forum
godson90
Wysłany:
2009-04-23, 09:55
Dzisiejszej nocy obudziłem się z dziwnym lękiem.
Postanowiłem wstać do łazienki i nic... moje ciało odmawiało mi posłuszeństwa.
Chciałem krzyknąć albo przewrócić się na bok ale po prostu nic nie mogłem zrobić.
Leżałem jak kłoda i myślałem co się ze mną dzieje.
Zamknąłem oczy i po ok. 1 minucie wszytko mi przeszło.
Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się coś takiego. Naprawdę przykre uczucie. Z trudem się oddycha i ma się wrażenie że ktoś ciągle na tobie siedzi.
Gdy obudziłem się rano to nie wiedziałem czy to był sen czy naprawdę mi się to zdarzyło.
Stwierdzam jednak że takie rzeczy dzieją się naprawdę a po tym wszystkim bardzo boli mnie głowa.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-04-23, 14:03
pudi91 napisał/a:
Dzisiejszej nocy obudziłem się z dziwnym lękiem.
Postanowiłem wstać do łazienki i nic... moje ciało odmawiało mi posłuszeństwa.
Chciałem krzyknąć albo przewrócić się na bok ale po prostu nic nie mogłem zrobić.
Leżałem jak kłoda i myślałem co się ze mną dzieje.
Zamknąłem oczy i po ok. 1 minucie wszytko mi przeszło.
Twój mózg obudził się pierwszy, ale reszta ciała jeszcze nie (umysł nie wyłączył nocnej blokady ruchów).
pudi91 napisał/a:
W sumie fajny odlot był ...
Nie którzy po tym jakąś traumę mają
godson90
Wysłany:
2009-04-23, 17:41
Mam pytanie. "Zmora nocna" zdarzyła mi się dzisiejszej nocy po raz pierwszy.
Czy będzie się to powtarzało teraz regularnie czy może to pojedynczy przypadek... mam nadzieję że to drugie.
Ja miałem taką zmorę 2 razy Jak chciałem krzyczec to tylko otwierałem buzie, a dźwięku żadnego z siebie nie wydawałem... Oj to była wtedy jazda xD Strach i wogóle, ale jak udało mi się lekko ruszyc ręką miałem spokoj... A za drugim razem to brat mnie pykał trykał, bo usłyszał, że dziwnie oddycham i dopiero po 5 minutach się poruszyłem..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).