Nie przyjechał ostatnio do mojej babci na jej święto bo grał w tibie
Seryjnie, on nie ma dobrze we łbie...
a kto teraz ma(??)
pudi91 napisał/a:
Kiedy czas mam to gram...
LoL
pudi91 napisał/a:
No wiec ja w to gram... mam 87lvl na Novie
nie gram a dlaczego??na gorze podalem argumenty ale kiedys dolazlem do 64lvl
pudi91 napisał/a:
Ale tak naprawde to ta gra zaje***cie wciąga
moze takich jak ty... ja to olalem i mam to w dupie i te ''dzieci'' ktore graja w to ''cos''
pudi91 napisał/a:
Kiedyś grałem w to ciągle
ja przez tydzien... bylem molody i glupi;P
pudi91 napisał/a:
A teraz siedze przy tym godzine dziennie.
o godzine za duzo
Happek napisał/a:
Aja myślałem że nie ma gorszych maniaków ode mnie
ta ale to nie zmienia faktu...
Happek napisał/a:
hehe ale takich to już na odwyk powinni
ja bym tam cos innego im zrobil... ale nie chce miec warna...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Lucidus [Usunięty]
Wysłany:
2008-01-27, 23:48
@ up
LOL Lots Of Laugh LOWL Lots OF WILD Laugh
Jestes zaje.....m noobem.
Gralem tydzien i zrobilem 67 level uhahahah
Czlowieku to nie MU online i co jest piekne w Tibii zeby zrobic taki level trzeba albo :
-dlugo monotonnie expic na slabych potworkach, wesja dla glupich badz uzywajacych bota;
-dobrze znac gre i niezle kombinowac, expic na trudniejszych dajacych wiecej doswiadczenia, ale kosztownych w expieniu i ryzykownych(przez co wymaga duzych nakladow). Gwarantuje ci z etaki glab jak ty nie poradzilby sobie w tibii bo to cholernie trudna gra. A ja mysle ze nawet nie wyszedles z rooka. Mam 82 level fragi postaci ze 178 gram 3 godziny dziennie gralem w kilka innych gier online ale wole tibie. Nie pytajci emnie dlaczego taki jej urok.
Lucidus, biorąc pod uwagę tę bulwersację i pierwszy post na forum, postaram się być nie miła.
Wiesz, tylko nooby grają w tibię, a to już o czymś świadczy Nie rozmawiamy tutaj o tym, że masz 86 level, ponieważ mało kogo to obchodzi, tylko o tym, czy tibia zabija (czytaj temat).
Nie będę Cię pytać, dlaczego w nią grasz, cóż, wszystko mówi samo za siebie: masz małe zapotrzebowanie estetyczne, lubisz pixelkowe zabawy (mario ?) i mało wymyślne gry. Nie pytaj mnie dlaczego tak mówię, taki twój urok
Lucidus niektorym udalo sie zachowac powage i nerwy na wodzy wiec ja tez sprobuje
po pierwsze - belkotliwosc wypowiedzi, post ciezko do rozczytania
po drugie - napisanie bezsensownego postu, nic nie wnoszacego do tematu
po trzecie - niska wartosc merytoryczna postu
po czwarte - zwalony i frajerowski post ''jestem uber meister tego swiata w super gierce Tibi''
po piate -
Lucidus napisał/a:
Gwarantuje ci z etaki glab jak ty
czy to do mnie <cenzura> jeden
po szoste - tylko debile i idioci sie chwala swoimi osiagnieciami i super ''postacia'' w tym gown** =
Lucidus napisał/a:
Mam 82 level fragi postaci ze 178 gram 3 godziny dziennie
po siodme - cos ci dowalilo do ...glowy , bo jak mozna rozpoczac kariere(wlasna ...zalosna ) na forum od takiego wybryku natury(WTF?? wytlumacz mi ...jesli potrafisz [ROTFLOL])
po osme - ile ty masz lat??(12[??])
po dziewiate - jakiego masz kompa (AMD Athlon 1700+ , 40GB , Kingston 256MB SDRAM , GeForce 4 Ti 4200[??])
po dziesiate -
m@tarci(czyli ja ) napisał/a:
Tak bo to dziwna gra i zmienia ludzi(??) w idiotow bezmozgich.
o tibi:
Tibia to najgorsze gowno na swiecie , tego czegos nawet nie mozna nazwac gra
-niema grafiki
-niema grywalnosci (?)
-niema ludzkiego interfejsu
-jest skomplikowana jak budowa cepa
-graja w nia same cwierc mozgi (?)
-wlaczenie 'gry' powoduje mocne obciazenie kompa i lacza do tego stopnia , ze nic innego poza Tibia wlasciwie niedziala ...
A daj se siana, m@tarci. Są ludzie, są parapety, ale żeby klamką się urodzić?
Ja npisałam, bo uważam, że mimo słabej grafiki i irytującego całokształtu gra wciąga i zabija. I nic się nie zmieni, nawet, jeżeli ktoś będzie nazywał mnie noobem (nie wiedząc co to jest .
M@tarci, ty, nie pokazuje się zyletek dziecku w tym wieku
to po co mnie obraza(??) no moze do kogos innego to mowil(choc w watpie) ale nie powinienen bez powodu
Cashee napisał/a:
Ja npisałam, bo uważam, że mimo słabej grafiki i irytującego całokształtu
sto procent prawdy
Cashee napisał/a:
gra wciąga i zabija
i tu jest ok. 50% prawdy bo znam wiele osob(w tym mnie) co sie oparlo w czasie 1godz. - 1tydzien
Cashee napisał/a:
I nic się nie zmieni, nawet, jeżeli ktoś będzie nazywał mnie noobem
czyli nic sie nie zmieni bo w to grasz(??) czy nic se nie zmieni bo to szit wiec w to nie grasz??
Cashee napisał/a:
jeżeli ktoś będzie nazywał mnie noobem (nie wiedząc co to jest
lol , wiem co to jest(tak na przyszlosc )
Cashee napisał/a:
M@tarci, ty, nie pokazuje się zyletek dziecku w tym wieku
czy w wieku ok.12 lat nie moze sie pociac??(co w tym zlego[??] o jednego master'a mniej )
P.S no dobra przyznam ze czasem jestem... ponosi mnie tylko , ale niech gosciu mi nie wyskakuje i to przy pierwszym poscie(LoL) ze swoimi super skillami(osiagnieciami??) ''zyciowymi'' i sie nie jara osiagnieciami , umiejetnosciami , moca , itp. itd. ...jest byc z czego dumnym
...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Happek [Usunięty]
Wysłany:
2008-01-28, 19:33
Każdy ma jakiegoś zajoba tyle wam powiem Ja nie będę kogoś wyzywał od , bo gra w Tibie nich gra wszystko jest dla ludzi, ale prawda jest taka że większość tych co gra w Tibie to nieźli poje....
-dlugo monotonnie expic na slabych potworkach, wesja dla glupich badz uzywajacych bota
I na co to komu? Gra na bocie nie sprawia przyjemności. No chyba, że ktoś zamierza handlować kontami, itemkami itp. z Tibii.
Cytat
-dobrze znac gre i niezle kombinowac, expic na trudniejszych dajacych wiecej doswiadczenia, ale kosztownych w expieniu i ryzykownych(przez co wymaga duzych nakladow). Gwarantuje ci z etaki glab jak ty nie poradzilby sobie w tibii bo to cholernie trudna gra. A ja mysle ze nawet nie wyszedles z rooka.
Tibia, bardzo trudna gra. W sam raz dla takich ludzi jak ty. Rozumiem, że tobie sprawiają trudności w klikaniu w pikselowe stworki.
Cytat
Mam 82 level fragi postaci ze 178 gram 3 godziny dziennie gralem w kilka innych gier online ale wole tibie. Nie pytajci emnie dlaczego taki jej urok.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-08, 09:20
ja w to grałem chyba przez dwa tygodnie i mi zbrzydło kompletnie...
przykład uzależnienia mam w moim domu... mój brat gra codziennie, nie wie ktoś czy można to jakoś zablokować by nie można było tego zainstalować
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2008-06-08, 11:22
Lol, większość ludzi nigdy w Tibie nie grało i ocenia ją ot tak sobie, bo ktoś im powiedział.
Gram w to i wiem, że np. Jest limit gry, np, od 8 rano, mozna grac do 8 wieczorem inaczej Cie wylogowuje i nie mozesz sie zalogować, przez jakiś tam czas, przy stracie itemów przez hacka, mozna je odzyskać w bardzo prosty sposób, i gdybyscie nie chodzili tylko po polskich stronach wyczytali byscie na tibia.com, że wszystkie ''smierci przez tibie'' to fikcja. Pozdrawiam.
Ona wcale nie jest irytująca, jak ktoś nie rozumie sensu gry, tak jest
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).