Fakt, faktem, taki prosty i dosc znany przklad Diablo 2, prosty a cieszy.
Ale wiele z nowych gier, nie jest jest tak zle, oczywiscie da tez zwykle komercyjne gowna, ale sa gry warte zakupu nowej karty graficznej, procka czy dokupienia sobie ramu.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Jest, ale grafiki i w niektorych momentach grywalnosci, naprwde czasem brak niektorym.
Jednak tych naprawde starych gier, bo chyba o takich mowisz, nie jest az tak duzo wartych ponownego zagrania, ale w satrego i dobrego metal gear zagralbym.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Słuchaj, jak Cię tak bardzo boli, że mnie nie interesują gry sprzed parunastu lat, to masz problem. Nie interesują mnie przede wszystkim przez wygląd. A ty mi pier***isz i sugerujesz że myślę, że nowe gry są lepsze i ciekawsze.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).