Tobiasz, nie będzie obrazą, jeżeli się ją wykluczy z tego typu gier.
Może kiedyś głośno mówiłam co sądzę na temat tibii, ale dziś już tak mnie ona nie boli. Jeżeli ktoś chce to niech gra, po prostu nie ma pojęcia o estetyce i nie wie ile dobrych gier jest na tym świecie. A jeżeli się uzależni? Po prostu jest głupi! I to tyle. Cieszę się z tego, że nie byłam ciekawa świata pare lat temu, i że nigdy w to nie grałam. I na przykładzie mojego kuzyna, który nie przeszedł do gimnazjum, bo 3/4 roku szkolnego siedział w domu i grał w tibję, możecie sami wyciągnąc wnioski czy to się opłaca. Ja również w tym momencie wsydzę się przyznawać do niektórych członków rodziny znajomym.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).