Chyba nikt tu nie mowi o masowych mordach, ale baba dostala w leb krzeslem i nic tego nie zmieni.
A w Tibie gralem jakis czas i troche nabilem lvlu, wiec mam prawo do oceny, a to ze taka gowniana, to wylacznie wina tego, ze gra tez taka jest.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
To dodam jeszcze kilka ''plusow'', w pierwszym poscie juz mam kilka:
matarci napisał/a:
Tak bo to dziwna gra i zmienia ludzi(??) w idiotow bezmozgich.
o tibi:
Tibia to najgorsze gowno na swiecie , tego czegos nawet nie mozna nazwac gra
-niema grafiki
-niema grywalnosci (?)
-niema ludzkiego interfejsu
-jest skomplikowana jak budowa cepa
-graja w nia same cwierc mozgi (?)
-wlaczenie 'gry' powoduje mocne obciazenie kompa i lacza do tego stopnia , ze nic innego poza Tibia wlasciwie niedziala ...
Do czego to doszlo, moja megalomania jest juz taka, ze cytuje sam siebie.
Dobra:
- Beznadziejny rozwoj postaci
- Moj znajomy na ok. 300 lvl ze wszystkim wygladal prawie tak samo jak ja na 11 lvl
- Juz wspomnialem, interfejs chwalony wsrod 14-latkow i na dodatek piekny i naprawde oryginalnie rozmieszczony, szczegolnie plecak.
- Moglbym powiedziec ze ma zaje***ta grywalnosc, bo gra w nia miliony... botow...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
!!! Nie da sie inaczej okreslic Tibii.
Rozumiem, kiedys w to gralam, bo nie mialam co robic wlato ( ), ale po tygodniu, czy tam dwoch ostawilam to. Powod? Gra jest monotonna, kiepsko zrobiona i... taka jakby niedorobiona (np. brak dzwieku). Wspolczuje tym, co graja w Tibie, chociaz nie bede ich wyzywac oid debili etc. Mam tylko nadzieje, ze Ci ktorzy sa faktycznie uzaleznieni od tej gry zdaja sobie z tego sprawe.
coś od mentholowej - pracuję czasem w kafejce internetowej i przychodzą ludzie grać w Tibię. zauważyłam że drą się, klną na cały głos, i emocjonują się tym strasznie. przedział wiekowy - chyba od osmiu lat do szesnastu...
nie sprawiają dobrego wrażenia.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).