Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-18, 14:53
Mi sie wydaje, ze wiekszosc szablonow co juz jest na stronie powinna byc usunieta. Niektore sa strasznie przestarzale i nieladne po prostu ;/
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-18, 14:59
Fakt. Ale jedna osoba nie moze decydowac o tym ktore szablony przejda. Jesli panuje tu jakakolwiek demokracja (:P?) to uwazam ze wszyscy projektanci i admini powinni zrobic konferencje i przedyskutowac sprawe kazdego szablonu. To samo dotyczy szablonow inventive.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Fakt. Ale jedna osoba nie moze decydowac o tym ktore szablony przejda. Jesli panuje tu jakakolwiek demokracja (:P?) to uwazam ze wszyscy projektanci i admini powinni zrobic konferencje i przedyskutowac sprawe kazdego szablonu. To samo dotyczy szablonow inventive.
popieram i proponuje zakończyć wątek dotyczący kasowania
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 15:18
Frozen Lust napisał/a:
Mi sie wydaje, ze wiekszosc szablonow co juz jest na stronie powinna byc usunieta. Niektore sa strasznie przestarzale i nieladne po prostu ;/
Z G A D Z A M S I Ę ! ! !
Htsz napisał/a:
to dlaczego ludzie je pobieraja ?
Z tego samego powodu, z którego słuchają diskopolo i blog 27
Htsz napisał/a:
Georgiana napisał/a:
popieram i proponuje zakończyć wątek dotyczący kasowania
Dokładnie.
Jeśli chcemy estetyki w świecie blogowym, to musimy ją sami WYPRODUKOWAĆ
@Htsz// a ja prosiłem o zakończenie tego wątku @N`talia// nie zamykaj mi ust :p załóż temat o kasowaniu, to wtedy dyskusja będzie tam gdzie trza :}
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-18, 15:31
Natalia, masz u mnie piwo Moge ci je zaproponowac bez narazania sie wladzom?
Popieram w calej rozciaglosci, ze jezeli pozwolimy niektorym szablonom przetrwac to nikt sie nei przejmie tym, ze chcemy zapoczatkowac nowy trend i dalej bedzie lamanie praw autorskich i fuszerka
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Frozen Lust, najperw zacznijcie robic nowe a potem sie skasuje stare
a ogolna dyskusja blogowicz team nad kazdym szablonem to dobra rzecz - pod warunkiem ze te kilka szablonow zostanie
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 15:45
Toż przecie ja nie chcę się bawić w inkwizytora ;d Zostawić perełki a wieprze wywalić xP
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-18, 17:59
moron napisał/a:
Frozen Lust, najperw zacznijcie robic nowe a potem sie skasuje stare
a ogolna dyskusja blogowicz team nad kazdym szablonem to dobra rzecz - pod warunkiem ze te kilka szablonow zostanie
w jaki sposob i gdzie mamy wam pokazywac nowe designy ?
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Michałek [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-19, 14:09Szablony z TH
Dla mnie tam się dosyc podobają, ale więcej z th :-)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).