w prostocie trudniej przyłapać się na masie kiczu które czasem wklejamy w nasze szablony są proste przez co nie można przesadzić z ilością brushów bądź inszych pierdół:D
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-04-15, 19:50
Dostatek brushy nie koniecznie musi byc "kiczem", jesli uzywa ich sie umiejetnie. Nie wazne co robimy w programie, tylko jakie wrazenie wywiera efekt koncowy
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-17, 17:40
to przecież chodziło mi o przesadzenei z brushami:D
Wysłany:
2006-04-17, 19:10
Odnosze wrazenie ze masz problem ze zrozumieniem tego co pisze. Zrozum w koncu ze proste prace nie sa zawsze piekne, ta samo jak te bogate w urozmaicenia.
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-17, 19:49
aż tak źle ze mną nie jest czasem jeszcze umiem czytać ze zrozumieniem
Wysłany:
2006-04-17, 19:52
Georgiaa napisał/a:
Dostatek brushy nie koniecznie musi byc kiczem, jesli uzywa ich sie umiejetnie. Nie wazne co robimy w programie, tylko jakie wrazenie wywiera efekt koncowy
czarzasta napisał/a:
to przecież chodziło mi o przesadzenei z brushami:D
Widocznie mialas chwilowe zacmienie
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-17, 21:27
możliwe jestem dzisiaj po długiej podróży z oazy spokoju do brudnego miasta i nie do końca wszystko łapie tak jak powinnam a chodziło mi po prostu o to że... oj dobra nie bede sie pogłębiać bo może po prostu nie potrafię tego dobrze sformować
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).