Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-19, 16:45
Wiekszosc minimalistycznych sie opiera na wykorzystaniu gotowego zdjecia. A jak wiemy, korzystanie z gotowcow jest ZŁE Ale ofcoz, minimalistyczne na pewno sie pojawia, tylko pewnie w innej formie niz sa gdziekolwiek indziej
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-19, 17:44
Zastanawia mnie dlaczego na minimalistyczne szablony jest popyt. Mnie np. denerwuje kiedy wszystkie notki maja sie zmiescic w tyci okienku, a ja co chwile przewijam scrolla w dol, zeby wszystko doczytac
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
izadora [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-19, 17:59
też nie lubie minimalizmu a tak jak powyzej przybieraja one formow gotowcow wiec tym bardziej
Wysłany:
2006-03-19, 18:08
Dokladnie. Niewiely jes ludzi ktorzy grzebia sie kilka h w programie zeby zrobic szablon z grafika glowna wielkosci 300x200. A czyjes blendy i zdjecia, to nie rozwiazanie.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-19, 18:14
Minimalistyczne sa dla tych ludzi, ktorych notka wyglada mniej wiecej tak:
Jestem zdenerwowana.
Marcin znowu do mnie nie napisal a dalej chce byc moim facetem.
Jest zle.
Kurde nooo.
A ja na przyklad mam zawsze duzo do powiedzenia i musze miec duzy layout Jak pisze od poltora roku to moja notka nie byla krotsza niz kilkanascie zdan, a zwlaszcza nie pisalam takich jednozdaniowych, bo co pozniej bede miala z takiego bloga, ktory nie mowi mi zadnych konkretow Zawazylam jednak, ze duzo blogow opiera sie wlasnie na pisaniu takich zdan, praktycznie zero kontekstu albo same rownowazniki zdan. Ja rozumiem, ze cwiczy sie to w szkole, sama przez to przechodzilam, ale bez przesady
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany:
2006-03-19, 18:19
Nie zdecydwalabym sie na prowadzenie bloga, do ktorego calym moim wkladem byloby napisanie 5 zdań na krzyz w ciagu tygodnia.
Chociarz czasem dopadaja mnie sentencje. Ale nie zapisuje ich w sieci, tylko na roznych kartkach, karteczkach, etykietach od... napoi, biletach, na odwrotach zdjec i innych przeroznych rzeczach. Pozniej laduja w puzderku, dopoki nie poczuje potrzeby przejrzenia tego wszystkiego
Michałek [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-19, 18:21
Minimalistyczne?! są zwalone! nienawidze... ja potrzebuje duzych szablonów!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).