Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-19, 23:03
e.. nie. Przeczytaj mojego posta i odp Artura . Ja z tej odp niewiele zrozumialam
//Artur
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-20, 08:15
Ja tez nie lubie minimalistycznych szablonow , znaczy niektore mogą mi sie podobac na czyims blogu ale ja bym sobie takiego nie dała:) poza tym tyz zauwazylam mode na minimalizm , coraz wiecej pojawia się stron z takimi szablonami ... a to nie sztuka zrobic ramki to obrazka wziętego z Dewiantart . Ale jestem niemal pewn , że to sie beknie społeczeństwu hehe
Sould [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-20, 17:39
Tak, łatwo powiedzieć, że się wycina ramkę w Deviantart tudież innym (ł)obrazku, ale nie wszyscy są "orłami" jak my...
Ale zobaczcie na to z innej strony, ludzie sami stwierdzą, że minimalizm do ich "tekstów/notek" nie będzie pasował
Wysłany:
2006-03-20, 21:50
Wszystkiego mozna sie nauczyc, wyznajac zasade 'chciec to moc' Ale do tego potrzeba czasu i cierpliwosci. Nikt z nas od poczatku nie wyszedl z super blendami, obrobkami grafik. Ludzie ktorzy zaczynaja od ramek w paintcie przerzucaja sie na bardziej ambitne programy i cwicza, cwicza i jeszcze\raz cwicza. To jedyny klucz do postepow
Orły... nauczyciele w mojej szkole śmieją się, że mogą otwierać okna bez obaw, że jakiś orzeł przez nie wyleci :suchy:
Sould [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-20, 22:11
Hehehe... miłych masz nauczycieli
No tak... ale nie każdego stać na cierpliwość i ćwiczenia niestety.
Wysłany:
2006-03-20, 22:29
Tak, nie kazdego. Ale pasjonata napewno
Sould [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-20, 22:32
Życie... nic się na to nie poradzi
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-22, 15:08
co kto lubi, ja mam malutką rameczkę na stronie... ;p a grafike dużą xP bardzo. No i co oznacza 'minimalistyczny'? Małą ramkę czy małą grafikę? Czy w ogóle wszystko małe? :} A może ograniczenie kolorystyczne? ;}
Sould [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-22, 17:27
Minimalistyczne, mała grafika z tabelką w środku... przynajmiej ja tak to rozumiem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).