miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-01-21, 22:30
Do mnie od 3 klasy podstawówki co tydzień ktoś przychodzi i uczy mnie prywatnie angielskiego (wyższy poziom niż w szkole), a teraz ma ktoś przychodzić i uczyć francuskiego.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-01-21, 22:39
ja chodziłam na dodatkowe lekcje angielskiego, ale w tym roku zrezygnowałam, i tak mam za dużo zajęć. Nie mam głowy do języków obcych, dodatkowe zajęcia i tak niewiele dawały.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-01-22, 17:46
Chodziłam jakiś czas na angielski, ale w tym roku zrezygnowałam.
Mam za dużo zajęć, za późno wracam do domu.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2010-01-23, 10:38
ja nigdy nie chodziłam na żadne korepetycje z języków obcych bo miałam dobrych nauczycieli. teraz wykorzystuje tą wiedzę i sama udzielam korepetycji z niemieckiego
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Uczyłem się angielskiego na prywatnych lekcjach od drugiej klasy podstawówki, potem w małych grupach zbierających się w jednym mieszkaniu, wreszcie indywidualnie przed maturą. Oraz coś w rodzaju "tajnych kompletów" z języka niemieckiego pod koniec gimnazjum.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).