Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-01-25, 15:44
rashell napisał/a:
czemu chaos? ;d
Kobieta nie umiała zorganizować odpowiednio lekcji najpierw zaczynaliśmy temat A, za chwilę temat B, a później przypominało jej się coś jeszcze do tematu A Dx
______________________________________________________ photography, art & tattoo
An Blogger.Klub
Wysłany:
2012-06-07, 12:08
polecam kursy dodatkowe, jak widze ludzi którzy przyjeżdzaja z ang. po szkole to tylko rece załamać, moja sis. miala 5+ z angola w sredniej, a tu w nl gdzie drugim jezykiem jest ang. miala problem i to spore ze zrozumieniem
ja chodzę na niderlandzki
Osobiście wzięłam kilka godzin korepetycji z angielskiego w gimnazjum, kiedy nie mogłam poradzić sobie z czasami - pani wymagała chyba wszystkich. A teraz sama ich udzielam
Wczoraj miałem dobre korki z angielskiego w strefie kibica. Rozmawiałem z Niemcem, który kibicował Włochom i gościem, którego żona jest pół-irlandką - ciekawych rzeczy można się dowiedzieć
A takie prawdziwe korki, to w podstawówce miałem, poza tym to wrodzony talent...
______________________________________________________ Pomagam głównie w zakresie xHTML i CSS.
W mniejszym stopniu doradzam również w sprawach PHP, MySQL, JavaScript oraz grafiki.
Potrzebujesz wsparcia? Pisz na PW.
Drobna pomoc za darmo!
Mirabel Blogger.Klub
Wysłany:
2012-07-18, 20:27
Owszem- od roku. Wcześniej także przez kilka lat ale z przerwą.
karmil Blogger.Klub
Imię: Kinga
Wysłany:
2012-07-31, 21:14
Uczęszczam od dłuższego czasu na angielski, teraz mam takie sprawdzenie: prawie 2 tyg. na kursie w Irlandii. A w nowym roku szkolnym zmieniam korepetytorkę, żeby brać kilka godzin tygodniowa, a nie tylko jedną.
Nigdy ponieważ nie było takiej potrzeby. Teraz gdy ową odczuwam nadal ich nie biorę bo szkoda mi pieniędzy i przekonania co do celu tychże korków. Przecież siedzę całodobowo w 4ch ścianach od 3lat. Niby do kogo mam rozmawiać?
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).