Chodziłam przez pół roku przed maturą na korki z angielskiego mimo, że w LO miałam świetnego nauczyciela. Zdawałam starą maturę jako ostatni rocznik. Z ustnego angielskiego dostałam 4 więc moim zdaniem opłacało się chodzić na korepetycje.
Imię: Daniel
Dołączył/a: 07 Lut 2014 Posty: 34 Miasto: Glasgow
Wysłany:
2014-02-07, 23:20
prywatne korepetycje pobierałem w całej szkole podstawowej, jednak to nie motywuje tak bardzo jak prawdziwa szkoła języków obcych, gdzie nie ma wybacz, tylko trzeba się uczyć, żeby zdać rok - na takowe kursy chodziłem kolejne 6 lat, dzięki czemu zdobyłem certyfikat z akademickiego języka angielskiego.
______________________________________________________ Zapraszam do czytania! Blog mlodego emigranta w Szkocji.
http://mdst-life.blogspot.com
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).