Ale te wszystkie gwiazdy są w ten sposób stylizowane, to się nie liczy . Dziewczyny, chciałybśmy mieć faceta, który rano w łazience, na zrobienie makijażu spędza więcej czasu niż Wy? Muahahaha!
Dołączył/a: 17 Sty 2009 Posty: 74 Miasto: z planety Ziemia
Wysłany:
2009-01-31, 20:06
Krzysiek napisał/a:
to już jest chyba wynik jakiś kompleksów...
Krzysiek, można powiedzieć, że w ogóle makijaż to wynik jakichś tam kompleksów, bo dlaczego ludzie się malują? Gdyby im się podobało to co widzą w lustrze, to nie korygowali by tego... Nie wspomnę już o operacjach plastycznych...
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-01, 00:48
Ojciec Redaktor napisał/a:
bo dlaczego ludzie się malują?
Bluźnisz! przestań! mówisz tak dlatego, bo baaaaardzo rzadko widujesz kobiety bez makijażu zapewne innego wytłumaczenia nie widzę
co do Mansona, to mówi się, że pod tym makijażem schował się nieśmiały facet. poza tym miał fajny pomysł na swoją postać w biznesie. nazwisko seryjnego mordercy, niecodzienny widok - zrobił karierę.
i pomyśleć, że to były uczeń szkoły katolickiej z mocnymi zasadami.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Krzysiek, można powiedzieć, że w ogóle makijaż to wynik jakichś tam kompleksów, bo dlaczego ludzie się malują? Gdyby im się podobało to co widzą w lustrze, to nie korygowali by tego...
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-01, 15:00
Ojciec Redaktor napisał/a:
Co będzie grać Twój zespół: norweski black metal, czy umca umca z dodatkiem odgłosów piły spalinowej?
umca umca jest chyba mi bliższe, ale piłę spalinową zastąpiłabym odgłosem łamanych kości, żeby było bardziej drapieżnie
rany, nie wierzę, że to piszę....
rashell napisał/a:
żeby uwydatnić swoje walory.
i poprawiać to, co nam się nie podoba
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
No no, widzę u was koleżanko jak zwykle różne niecne myśli
Cytat
rashell napisał/a:
żeby uwydatnić swoje walory.
i poprawiać to, co nam się nie podoba
Ha, a jednak
to co tu trza poprawić? Ja tu widzę głębię oceanu, może jaki róż?
Owo dzieło zatytułuję: Wielki Brat Ojciec Redaktor czuwa!!!
złe masz trochę myślenie apropo poprzednich postów ;D
ja bynajmniej nie mam specjalnych kompleksów na temat mojej buzi, co nie znaczy że człowiek nie chce wyglądać po prostu Lepiej. w kompleksy wpadłby wtedy, gdyby nie mógł ze swoją twarzą już nic zrobić.
tak samo jest załóżmy z wszystkim innym, np z figurą, weźmiemy pod uwagę osobę grubą która ma kompleksy, ale twoim tokiem myślenia nie powinna się odchudzać tylko zyć w swoich kompleksach i osobę grubą która jest na diecie, która po pewnym czasie się ich pozbędzie.
jeśli kompleksy powodują chęć poprawy i samodoskonalenia się, to chyba nie ma w nich nic złego.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).