no to baaa! najlepiej kup sobie jeszcze odżywke, wtedy każda dziewczyna będzie Twoja!
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-02-03, 17:50
Amira napisał/a:
china motel
Albo Pekin Gospodarstwo Agro-Turystyczne
Pamiętam, że wokalista tegoż zespołu zaistniał kiedy ja byłem w 5, albo w 6 klasie. Jakie było moje zdziwienie, kiedy się od koleżanek dowiedziałem, że to jest facet .
Przykładem tego, że samym wyglądem można zaistnieć w szołbiznesie jest Jolanta Rutowicz xD. Jak się jest ubranym na różowo, w ręku się trzyma różowego konia i pokaże się w telewizji to można być pewnym, że w najbliższym czasie będzie się skomentowanym w internecie, albo na łamach gazety .
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-03, 19:43
miglu149 napisał/a:
Przykładem tego, że samym wyglądem można zaistnieć w szołbiznesie jest Jolanta Rutowicz xD
ale to całkowite przeciwieństwo WYGLĄDU w jakimkolwiek znaczeniu to ta pustka w głowie spowodowała wielką burzę! nikt wcześniej takiej czarnej dziury nie widział po prostu
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Wracając na temat główny, jakieś pół roku temu na wystawach wszystkich kiosków widniało Bravo z pewnym dodatkiem:
Tja, już widzę jak wszyscy ci nasi 13-letni blokersi i "ziomy z klatki obok" sięgają po tę kredkę i lakier i przychodzą do szkoły tacy wypindrzeni chociaż - byłoby przynajmniej zabawnie...
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-02-06, 20:47
Wiedziałem ta gazetka to tandeta, ale pobijają sami siebie...
Flov, wątpię by Ci 13-letni blokersi pomalowali się na Halloween, a co dopiero, by był to makijaż codzienny
Ciekaw jestem co rodzice takiego chłopaka, który kupił ten dodatek ;]
Tobiasz, nie załapałeś. Cały post był ironią. Nikt starszy niż 13-latek raczej bravo nie czytuje, to raz, a dwa - jacy u nas są chłopcy? Przeważnie są to właśnie młodzi gniewni dresiarze, a raczej dresiki Chłopców EMO w Polsce jest na lekarstwo, więc odbiorców Bravo wśród płci męskiej zachwyconych tym dodatkiem raczej nie uświadczysz.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).