Dołączył/a: 17 Sty 2009 Posty: 74 Miasto: z planety Ziemia
Wysłany:
2009-02-02, 23:14
Nula. napisał/a:
u mnie też Kurna, ale spójżcie jak on wygląda! Gdybym była starsza i nie wiedziała kto to, to założe sie ze nie byłabym pewna jego płci... :p
Może i nie byłabyś pewna, może i Cię on mdli, ale jedno musisz przyznać, jeśli chcesz zaistnieć dziś w show-bizie musisz sprawić, żeby o Tobie mówili, nieważne jak byleby mówili. bez tego jest się martwym na scenie... niestety, ale jeśli on czy ktoś inny wpadł na pomysł z tym image, to był geniuszem. Takie czasy...
Kiedyś Rod Stewart mówił, że zbierał fanów 6 lat po największych dziurach w Stanach, dziś zakładasz kapelę, podpisujesz kontrakt i masz przynieść hita na poniedziałek. Hita nie przyniesiesz, bo muzyka nie musi być specjalnie dobra, ale jeśli sprawisz, że o Tobie będą gadać...
Krzychu, mogą być jeszcze trwała, pasemka, warkocze - co kto woli
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-03, 08:54
akurat ten chłopak z china motel jest w porządku. w sensie ten makijaż jego jest ładnie zrobiony (nie mówię, że stosowny do płci ). ja wiecznie spotykam dziewczyny, które nawalą sobie ajlajnera, jakieś mazaki na oczy i myślą, że świecą, w rzeczywistości wyglądając jakby się z choinki urwały.
Krzysiek, o operacjach plastycznych nie ma co gadać, temat raczej już wyczerpany... niestety żyjemy w czasach, kiedy operacje plastyczne są normalnym sposobem 'leczenia' niedoskonałości oraz powodem chorób psychicznych.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-03, 14:16
Cytat
Amira, nie wszystko służy zdrowemu upiększaniu,
wiem, może moja ironia była zbyt mało czytelna powinnam napisać leczenie (sic!) , wtedy byłoby bardziej wiadomo, o co mi chodzi.
hm, ile piękno ma znaczeń w dzisiejszych czasach...
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Dołączył/a: 17 Sty 2009 Posty: 74 Miasto: z planety Ziemia
Wysłany:
2009-02-03, 16:20
No cóż, jak Picasso malował swe obrazy to też różne były reakcje na to, a dziś chyba każde dziecko kojarzy to nazwisko, w Baroku zdaje się za piękne kobiety-modelki uważano te puszyste. Widać pojęcie "piękno" to względne pojęcie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).