Zgadzam się, że "można się gdzieś po drodze nieco zaplątać"", jednak według mnie każdy powinien wcielać swój typ męskości. Dla jednego mężczyzna to właśnie Putin, dla innego odpowiedzialny ojciec, a dla jeszcze innego gość, który przesiaduje tyle samo czasu w łazience co jego dziewczyna. Według mnie męskość to połączenie kilku "typów" męskości, jednak nie zabraniam innego poglądu w tej kwestii.
Jasne że tak. Przy czym, żeby być w stanie wcielać w życie ten swój model, to przydałoby się być w miarę pewnym siebie, tego co się chce i do czego dąży. I właśnie o to mi chodzi, że w dzisiejszych czasach o to trudniej, z wielu różnych powodów.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).