Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2008-08-04, 23:33
W mojej szkole też był taki jeden nie dość że solarka to jeszcze brwi wyregulowane i puder na twarzy(tego akurat to wszyscy byli pewni:) było widać różnicę na linii szyja-twarz) i do teraz wszyscy myślą że jest pedałem
Jak bije to na dekel:)
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Solarium nie do końca jest gejowskie, świetnie działa na krosty, dermatolodzy czasem sami wysyłają ale faktycznie jak gość chodzi systematycznie 3x w tygodniu to robi się lekko niefajnie.
Ja jestem za przywróceniem obowiązkowej służby wojskowej, może to wyprostuje te mózgi. Szczególnie te małoletnie wychowane na MTV
Każdy ma prawo być jaki chce, może dla nich to właśnie oni są wyprostowani, a że Wam się nie podoba, to już Wasz problem
Świat byłby okropnym miejscem gdyby wszyscy faceci byli tacy sami
Mnie się też nie podoba skóra ciemniejsza od włosów (tak u mężczyzn jak u kobiet) ale ich sprawa, podoba się im? I o to chodzi, żeby się przede wszystkim sobie podobać!
Każdy ma prawo być jaki chce, może dla nich to właśnie oni są wyprostowani, a że Wam się nie podoba, to już Wasz problem
Świat byłby okropnym miejscem gdyby wszyscy faceci byli tacy sami
Mnie się też nie podoba skóra ciemniejsza od włosów (tak u mężczyzn jak u kobiet) ale ich sprawa, podoba się im? I o to chodzi, żeby się przede wszystkim sobie podobać!
To powiem o skrajnie ekstremalnej sytuacji. Konflikt zbrojny ... co taki wątły, ujarany solarium i zakochany w kolorowych ubrankach facet zrobi? Co zrobi gdy będzie szedł z kobietą i zostanie napadnięty przez jednego łysego półmózga?
Skąd wiesz, że nie będzie potrafił nic zrobić? pozory czasem mylą
Poza tym... no konflikt zbrojny to faktycznie ekstremalna sytuacja i miejmy nadzieję, że nigdy nas nie dotknie. A skoro tak to po co zaprzątać sobie tym głowę
Co do drugiej sytuacji... a jakby facet był niepełnosprawny i szedł z dziewczyną i zostaliby napadnięci? To jednak nie jest powód żeby ich w jakiś sposób dyskryminować. I w końcu: dziewczyna skoro się wiąże z takim facetem, to wie chyba jakie są plusy i minusy
Patrząc na takie zdjęcia wydaje mi się że świat zmierza w złym kierunku ;P rozumiem dbać o siebie, dobrze wyglądać, i tak dalej jest pożądane przez wszystkich, ale nie którzy nie czują umiaru ze skrajności w skrajność...
Skąd wiesz, że nie będzie potrafił nic zrobić? pozory czasem mylą
Poza tym... no konflikt zbrojny to faktycznie ekstremalna sytuacja i miejmy nadzieję, że nigdy nas nie dotknie. A skoro tak to po co zaprzątać sobie tym głowę
Co do drugiej sytuacji... a jakby facet był niepełnosprawny i szedł z dziewczyną i zostaliby napadnięci? To jednak nie jest powód żeby ich w jakiś sposób dyskryminować. I w końcu: dziewczyna skoro się wiąże z takim facetem, to wie chyba jakie są plusy i minusy
Konflikt zbrojny tak czy siak nastąpi będzie to za 5-10-50 lat ale stanie się i co jeśli to wszystko dalej będzie szło w tym kierunku? Wszyscy będą bezbronnymi pacyfistami, którzy czekają w kolejce na żel a zdenerwować potrafią się wyłącznie na fryzjera bo im źle przystrzygł grzywkę i już nie są podobni do Biebera?
Ta dziewczyna zna plusy i minusy, phi, dobre sobie.
No niestety, ktoś się rodzi ze słabą psychiką i daje się przerobić na metroseksualistę, czego nie pochwalam. Facet niech pozostanie facetem, a kobieta kobietą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).