Prawie na pewno, wiekszosc to pedaly, ale nie wszyscy na takich wygladaj, sa jednak fotki, ktore az tak nie powalaja, tylko sama opalenizne widac, chyba to nie grzech?
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-05-30, 09:58
Zzielona, to nie efekt metroseksualnych facetów... to w ogóle się opiera na innej zasadzie. metroseksualni dbają o siebie, a nie robią makijażu i nie wyrzucają na łeb całej tubki żelu. poza tym metroseksualni to mężczyźni dbający o każdy szczegół swojego wyglądu tak, aby nie wyglądać źle ale ani też przerysowanie. a to tutaj... to nie wiadomo co.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-05-30, 22:28
mam kilka pomysłów...
a) daje delikatnie do zrozumienia, że ma bulimię.
b) daje do zrozumienia, że na swój widok robi mu się niedobrze.
c) daje bardzo do zrozumienia, że jest gejem i robi 'te' rzeczy
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).