Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-05-28, 18:25
ke?
to głupia moda na solarkę (raz), byciem trendi (dwa), wyróżniajacym sie (trzy) i oczywiście byciem "ach jaki to ja nie jestem piękny macho" (cztery)
no cóż... jak się chcesz kobietom pokazać z jak "najlepszej" strony...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
To jeszcze zalezy, tez potafie glupio powiedziec, ze solarka, ale nie zauwazylem by bylo napisane skad pochodza, nie we wszystkich krajach potrzebna jest solarka, by tak wygladac.
A to ze niektorzy tak sie ubieraja i zachowuja, to moze lepiej popatrzec na ich orjentacje seksualna.
Chyba ze to jakas subkultura, calkiem mozliwe, w japonii, jest podobnie, tyle ze zwykle kobiety sie osmieszaja... ganguro albo np. yamanba
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
No coz, prosze mnie do takich teraz czy w przyszlosci nie zaliczac, to juz innych problem, ja tam nigdy od nikogo nie wymagam wielkich zmian w wygladzie, jesli w ogole cos wymagam.
Dla mnie to glupota w czystej postaci, jak i ze strony mezczyzn, jak i kobiet.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).