Ja używam vichy dermablend idelany do cery z niedoskonałości, nie zatyka porów. Trzeba uważać gdyż łatwo o efekt maski. Podkład dermatologiczny więc nie ma obawy o podrażnieni e skóry
Niestety ze względu na uporczywy tradzik i pozostałości po nim lubię dość kryjące podkłady. Na dzień dzisiejszy jest to Revlon Colorstay choć ciężko się z nim pracuje . Ulubiony to najjaśniejszy Catrice Infinity Matt za kolor i lekkość . Polecam też Pierre Rene Skin Balance, ale niestety dla mnie jest on za ciemny
Ja do tej pory byłam bardzo zadowolona z podkładu Lirene City Matt - przede wszystkim dlatego, że w końcu trafiłam na mój kolor! Jednak na wiosnę okazał się zbyt matujący i szukałam czegoś rozświetlającego. Kupiłam L'Oreal Lumi Magique, który wizualnie daje bardzo fajny efekt, ale ciągle mam wrażenie, że zaraz mi spłynie z twarzy.
Gagatek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-19, 14:21
Aktualnie stosuję Rimmel Lasting Finish i jestem nim miło zaskoczona. Idealny na co dzień - lekki, nie tworzy efektu maski, ładnie wyrównuje koloryt, nie podkreśla suchych skórek, przyjemnie pachnie, łatwo się aplikuje i całkiem dobrze matuje
Ostatnio zaczęłam używać Rimmel- Wake me up, jestem z niego zadowolona, dość dobrze kryje, jest lekki i twarz nie wygląda na zmęczoną.Dużo osób mówi mi ze moja cera wygląda lepiej Wcześniej byłam przywiązana do podkładów z Inglota, tez polecam, dobrze kryją i matują
Kiedyś używałam dupiastych podkładów, aby "wybladzić" twarz, bo niestety jak się zmęczę, zawstydzę, zdenerwuję jestem burakiem. Nic nie pomagało i... zaakceptowałam się.
Na szczęście nie mam żadnych problemów z twarzą i każdej dziewczynie, która nie ma czego kryć także doradzam: nie nakładaj tapety!.
Z całym szacunkiem, ale każdy podkład, nawet lekki to już kołderka dla Naszej twarzy. Jeśli na prawdę nie ma po co, to oszczędźcie sobie tego, ewentualnie wybierajcie podkłady typu bb (5-8 w 1).
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
ostatnio bell mat..ale szukam ciagle ideału do cery tlustej..
LordBufi WordPress.Klub
Wysłany:
2013-07-08, 15:52
nie mam jakis dużych problemów z cerą, ewentualnie latem troche matujący podkład a ogólnie raczej zależy mi na wyrównaniu kolorytu. Ostatnio mi się skończył i kupiłam pierwszy lepszy w biedronce bo szłam na wesele a nie miałam już żadnej drogerii blisko otwartej i jestem pod wrażeniem znacznie lepszy niż te co dotychczas stosowałam w cenach 60-80zł
Mam cerę naczynkową, więc zależy mi na dobrym kryciu i w tym względzie świetnie sprawdza się podkład Estee Lauder Double Wear. Nie jest może najtańszy, ale jest bardzo wydajny i świetnej jakości.
ailischia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-29, 17:30
Maggie90 napisał/a:
Ja do tej pory byłam bardzo zadowolona z podkładu Lirene City Matt - przede wszystkim dlatego, że w końcu trafiłam na mój kolor! Jednak na wiosnę okazał się zbyt matujący i szukałam czegoś rozświetlającego. Kupiłam L'Oreal Lumi Magique, który wizualnie daje bardzo fajny efekt, ale ciągle mam wrażenie, że zaraz mi spłynie z twarzy.
faktycznie dobrze matuje? moja cera ostatnio strasznie się błyszczy
[ Dodano: 29-08-2013, 18:31 ]
polka napisał/a:
Mam cerę naczynkową, więc zależy mi na dobrym kryciu i w tym względzie świetnie sprawdza się podkład Estee Lauder Double Wear. Nie jest może najtańszy, ale jest bardzo wydajny i świetnej jakości.
miałam go jakieś 2lata temu i byłam bardzo zadowolona, zastanawiam się aktualnie nad powrotem
[ Dodano: 29-08-2013, 18:32 ]
LordBufi napisał/a:
nie mam jakis dużych problemów z cerą, ewentualnie latem troche matujący podkład a ogólnie raczej zależy mi na wyrównaniu kolorytu. Ostatnio mi się skończył i kupiłam pierwszy lepszy w biedronce bo szłam na wesele a nie miałam już żadnej drogerii blisko otwartej i jestem pod wrażeniem znacznie lepszy niż te co dotychczas stosowałam w cenach 60-80zł
kupiłam ten z biedronki, podobny do sorayi, ale niestety na mnie źle zadziałał
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).