Zrezygnowałam z podkładów, stosuję azjatyckie BBCream(nie mylmy europejskich podróbek, będących nie wiadomo czym), aktualnie Holika Holika Cleansing(ten stworzony bardziej pod Europejki bo lekko matowi, niż daje efekt glow) i w końcu moja blada, świecąca twarz spotkała coś idealnego dla siebie. Przy tym leczy, więc już w ogóle cud miód i orzeszki(a właściwie olejek z drzewa herbacianego)
ja dzięki siostrze odkryłam podład z Max Factora Smooth Efect
jest lekki, delikatny i w miarę dobrze kryje to co musi
Polecam z czystym sercem.
miałam zrobić o nim recenzje na blogu ale mi się nie zebrało. Może jakoś na dniach
Ja mam bardzo wrażliwą i uczuleniową skórę, a do tego często czerwone przebarwienia. Świetnie się spisuje Clinique Redness Solutions, ale niestety do najtańszych nie należy.
Jak miałam problemy z cerą to za cholerę nie potrafiłam znaleźć podkładu, który by mi pasował (a też nie chciałam wydawać jakiejś wielkiej fortuny). Miałam cerę jednocześnie tłustą, mega wysuszoną i jeszcze na dodatek skłonną do alergii w takich dziwnych miejscach jak POWIEKI (??????) i szyja (??????????????).
Ale odkąd zaczęłam przyjmować antykoncepcję hormonalną to moje problemy z cerą nagle magicznie zniknęły i teraz to już nawet nie muszę używać żadnego podkładu, no bo po co, skoro skóra ładnie wygląda bez niego (nigdy nie rozumiem kobiet, które mają ładną cerę bez makijażu a nakładają na tę twarz podkład, puder, bronzer, róż i to dzień w dzień).
Polecam gorąco BBcream Eveline.
Zawsze miałam duże problemy z cerą, jednak kiedy zmieniłam podkład na ten krem moja buzia wygląda naprawdę dużooooo lepiej
pointless tak antykoncepcja hormonalna może zdziałać cuda u kobiet, u których problem leży po stronie hormonalnej
A ja na problemy z cerą bardzo polecam maseczkę z drożdży dwa razy w tygodniu. Drożdże mieszamy w mlekiem i możemy dodać trochę soku z cytrynki
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).