Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-22, 16:35
No to jak ja powiedziałam Michałowi, że w sumie chciałabym mieć teraz dziecko to on powiedział, żebym sobie zrobiła z kimś innym, ale była z nim. Nastała chwila ciszy, spojrzałam na niego dziwnie po czym stwierdził, że to co powiedział chyba jest trochę głupie... Geeeez...
Wysłany:
2008-04-22, 17:01
Amira, no ba, zawsze mogę jego słowa obrócić przeciwko niemu . Skoro nie chcesz mieć ze mną dziecka, to ja sobie szukam faceta, który sprawi, że będę je mieć!
Nie chce tworzyc kolejnego tematu, wiec postanowilem to tutaj dac.
Pamietam kilka lat temu, byla dosyc zabawna dyskusja na ten temat, na forum.
Wiec: ... http://relaz.pl/lakmus,prezerwatywa-w-sprayu,5495 i jeszcze jeden wredny link http://www.liveleak.com/view?i=9102cc6c2b
Co o tym sadziecie? czy wiecie jak sie ma w ogole ten pomysl? nie slyszalem o tym juz dobre kilka lat, ale ciekaw jestem czy jest to w sprzedazy czy przyjal sie ten pomysl.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-09-09, 19:56
mnie na ten temat nic nie wiadomo, żeby było w sprzedaży, ale po zobaczeniu filmu stwierdziłam, że wątpliwe bym coś takiego kupiła.
wyobrażasz sobie ile trwałoby rozpytlenie tego na penisie? i dodatkowo sprawdzenie czy każdy zakątek został opryskany? to ja już wolę tradycyjne gumki - szybciej się je założy
bo ja generalnie rzecz ujmując ufam gumkom
oczywiście muszą to być jakieś porządne np. Durex
odmiana w moim przypadku niebieska.
a poza tym... to najtrudniej zajść w ciążę zaraz przed okresem więc stosuję się do połączenia tych dwóch jakże cudownych metod
a co do hormonów itd. to ze mną chyba jest inaczej, bo największą ochotę mam jak mam okres...
ach. bo jak nie można to się najbardziej wtedy właśnie chce.
straszne
godson90
Wysłany:
2008-12-19, 23:42
Yzoja napisał/a:
to najtrudniej zajść w ciążę zaraz przed okresem więc stosuję się do połączenia tych dwóch jakże cudownych metod
A więc wychodzi na to że wiesz mniej więcej kiedy twoja laska ma okres. Bardzo przykładnym chłopakiem jesteś. Bynajmniej wiesz kiedy swojej kobiecie nie wchodzić w drogę. Ja miałem kiedyś dziewczynę co przed okresem dostawała jakiegoś szału... była tak zdenerwowana że nieraz czymś od niej oberwałem. Ale to było na wakacjach, na szczęście chodziłem z nią tylko 3 miesiące.
Wysłany:
2008-12-20, 01:21
pudi91 napisał/a:
A więc wychodzi na to że wiesz mniej więcej kiedy twoja laska ma okres.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale Yzoja to kobieta jest (a może się mylę? ).
pudi91 napisał/a:
Ja miałem kiedyś dziewczynę co przed okresem dostawała jakiegoś szału
To się nazywa PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego. Potrafi naprawdę dać w dupę nie tylko wszystkim wokół (a już szczególnie facetowi ), ale najbardziej samej cierpiącej na tą przypadłość. Między innymi przez to jeden z moich związków się spieprzył...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).